TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
13. 2. 2014,
13.15

Osveženo pred

2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Dnevnik Bridget Jones Bridget Jones Renée Zellweger Colin Firth Hugh Grant romantični film DKino

Četrtek, 13. 2. 2014, 13.15

2 tedna

Dnevnik Bridget Jones in Bridget Jones: Na robu pameti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Renée Zellweger, Colin Firth in Hugh Grant v priredbah knjižnih uspešnic Helen Fielding o življenju samske ženske v tridesetih, ki išče ljubezen v zmedenem postfeminističnem svetu.

Dnevnik Bridget Jones (Bridget Jones's Diary)

Režija: Sharon Maguire Igrajo: Renée Zellweger, Colin Firth, Hugh Grant, Gemma Jones, Jim Broadbent, Shirley Henderson Dolžina: 93 minut IMDb: 6,8/10

Bridget (Zellweger) je samska ženska v tridesetih, ki nima velikih ambicij: rada bi le našla pravo ljubezen in shujšala. A to se zdi nedosegljivo. Njeno ljubezensko življenje je v stalni krizi. Z novim letom se odloči, da bo vzela življenje v svoje roke in začela pisati dnevnik. Medtem ko ji njeni prijatelji dajejo nekoristne nasvete, se Bridget znajde razpeta med dvema moškima: šarmantnim, zapeljivim, vendar nevarnim šefom Danielom Cleaverjem (Grant) in Markom Darcyjem (Firth), starim družinskim prijateljem, ki sprva deluje dolgočasno in zapeto, dokler se ne izkaže ravno nasprotno.

Bridget Jones: Na robu pameti (Bridget Jones: The Edge of Reason)

Režija: Beeban Kidron Igrajo: Renée Zellweger, Colin Firth, Hugh Grant, Gemma Jones, Jim Broadbent, Rosalind Halstead Dolžina: 103 minute IMDb: 5,8/10

Bridget Jones se ni kaj bistveno spremenila. Sicer ima zdaj fanta, prefinjenega odvetnika Marka Darcyja, s katerim je skupaj že šest mesecev, vendar je njuno razmerje kmalu na veliki preizkušnji. Bolje rečeno: na dolgonogi preizkušnji, saj je Mark všeč tudi njegovi pripravnici. V Bridgetino življenje se prikradejo ljubosumje, negotovost in skušnjava. Zadnje v podobi njenega nekdanjega šefa, nepopravljivega ženskarja in dolgotrajne, čeprav zdaj že skoraj pozabljene tarče njenih pohotnih misli, Daniela Cleaverja.

Ne spreglejte