SiolNET. Digisvet Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Pri Telemachu prvi predstavili novi iPhone

Oglasno sporočilo

Najnaprednejši zaslon, najtrpežnejše steklo in najpametnejši procesor so le trije izmed številnih presežnikov, s katerimi pri ameriškem gigantu Applu opisujejo svojega novega paradnega konja. Težko pričakovani telefon iPhone Xs je slovenski javnosti kot prvi predstavil Telemach.

Poznavalci trdijo, da takšnega pametnega telefona še ni bilo. O njegovih zmogljivostih se bo med prvimi v Sloveniji prepričal skakalec Jernej Damjan, ki novega Applovega lepotca že preizkuša. "Vesel sem, da mi je Telemach omogočil, da sem prvi uporabnik novega iPhona v Sloveniji. Z navdušenjem ga bom testiral, najbolj pa se veselim še boljše kamere, ki jo sicer zelo pogosto uporabljam," je povedal.

Telemach PR

Pri Telemachu si lahko iPhone Xs dan pred drugimi zagotovite tudi vi! Od 27. septembra 2018 ga lahko namreč kupite v Telemachovi poslovalnici na Slovenski cesti 28 v Ljubljani. Na voljo je v zlati in črni barvi. A pohitite, zaloge so omejene.

Telemach

Kaj se skriva pod pokrovom?

Novi iPhone Xs vas bo očaral z najnaprednejšim OLED-zaslonom v mobilni industriji, ki sega od roba do roba. Dodatno ga dopolnjuje steklo, ki je najtrpežnejše v svetu mobilnih telefonov in ovito z nerjavečim jeklom, ki se sicer uporablja v kirurgiji. Polni se brezžično in je odporen na vodo in prah. Dve kameri z ločljivostjo 12 MP in dvojno optično stabilizacijo bosta poskrbeli za neverjetne portretne fotografije. Prvič se Apple z novim telefonom lahko pohvali tudi z zmogljivostjo pomnilnika, ki ga postavlja v sam vrh pametnih naprav. Pri Applu so tudi poskrbeli, da ga boste varno odklenili z enim samim pogledom.

Podrobnosti o ponudbi in drugih pogojih nakupa so na voljo na navedenem prodajnem mestu Telemacha. Viri prodajnega opisa so tehnične specifikacije, preizkusi in javno objavljene ocene ponujenega blaga. Navedene blagovne in storitvene znamke so registrirane znamke njihovih lastnikov. Apple, logotip Apple, iPhone in iPhone Xs so blagovne znamke podjetja Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah.


Naročnik oglasne vsebine je Telemach.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin