SiolNET. Digisvet Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Kako do odličnih uličnih fotografij

Huawei
Oglasno sporočilo

Zaradi poceni letalskih prevozov postajajo oddihi v mestih vse bolj priljubljen način preživljanja prostih dni. Fotografiranje v mestih pa ima svoje zakonitosti.

Preden torej pripravite kovčke, preverite, na kaj morate biti pozorni. Pred potjo pa ne pozabite, da je Huawei pripravil izredno zanimivo akcijo, kjer ob nakupu P smart Z ali P30 lite telefona prejmete še Bluetooth zvočnik.

Ponudba velja do 15. septembra oziroma do izteka zalog.

Za več informacij kliknite na POLETNA AKCIJA ali povprašajte na prodajnih mestih.

Tibor Golob, fotograf in uporabnik telefona Huawei v Parizu Tibor Golob, fotograf in uporabnik telefona Huawei v Parizu Blizu ali daleč je veliko čudovitih krajev, ki si zaslužijo vaš obisk. Vprašanje pa je, kam odpotovati. Če vam je pomemben strošek, potem bodite pozorni na Dunaj, Rim, Benetke, Berlin ali Amsterdam. V bližnja mesta se odpravite z avtom ali vlakom, v oddaljene pa lahko letite s poceni letalskimi družbami. Pred odhodom pa velja preveriti, kakšne so cene prevoza po mestu, hrane ter obiska znamenitosti. Vsako od omenjenih mest vam bo ponudilo nekaj samosvojega. Naj bo to energija nočnega življenja, odlična kulinarična izkušnja, čudovite trgovine, zanimiva arhitektura ali kaj drugega.

Načrtujte vnaprej

P30 lite omogoča štetje korakov, teh se ob sprehodu po mestih nabere veliko. P30 lite omogoča štetje korakov, teh se ob sprehodu po mestih nabere veliko.

Ker je obisk tujega mesta največkrat kratek, vnaprej načrtujte dejavnosti, ki vam ustrezajo. Najprej, kaj vzeti s sabo. Najraje bi vse dali v majhno torbo, da boste imeli na letalu pa tudi kasneje s prtljago čim manj dela. Osredotočite se na lahkotna oblačila, ki ne zasedejo veliko prostora in jih je preprosto poriniti v še tako majhne prostorčke. Če pa ste navdušeni fotograf, potem potovati z velikim in okornim fotoaparatom morda ni najboljša ideja.

Ujemite utrinek nočnega življenja

Huawei

Čas je dobrina, ki je ni na pretek, zato ga ne smemo po nepotrebnem zapravljati. Zakaj bi mesto raziskovali samo podnevi, če lahko užijete vsaj delček tamkajšnjega nočnega življenja. Preverite, ali bo v času vašega obiska potekal koncert, festival ali kakšen drug zanimiv dogodek, ki bi se ga z veseljem udeležili. In ne pozabite narediti vsaj nekaj fotografij, ki vam bodo služile kot spomin na lepa doživetja. Pa še s prijatelji jih lahko delite.

Zanesite se na mobilno fotografijo

Fotografija je narejena s P30 lite. Fotografija je narejena s P30 lite.

Kot smo že omenili, na oddih v mestu ne morete odnesti veliko prtljage, vsaj če želite, da ni predrag. Na srečo je vsak sodoben pametni telefon opremljen s solidnimi kamerami, fotografskimi učinki, ki popestrijo fotografije, in aplikacijami za popravljanje fotografij. Dnevne fotografije so zato videti, kot bi jih posneli s profesionalno opremo, žal pa ni enako z nočnimi. Pogosto so temne, zrnate in zamegljene, daleč od takšnih, kot si jih želimo.

Ko pomaga tehnologija

Fotografija je narejena s P30 lite. Fotografija je narejena s P30 lite.

Zaradi hitrega tehnološkega razvoja imamo (skoraj) vsi ves čas v žepu popolno orodje za zajem minljivih trenutkov, čustev ali krajev. Z aplikacijami za pametne telefone pa lahko slabe nočne fotografije vsaj malo popravimo, žal pa nam za to v današnjem hitrem življenjskem slogu pogosto zmanjka časa. Zato na stotine zamegljenih in zrnatih fotografij ostane nedotaknjenih na disku računalnika ali celo pomnilniku telefona.

Popolne nočne fotografije

Huawei

Bi radi, da ne bi bilo tako, kot smo zgoraj zapisale in bi bile nočne fotografije tako dobre, da jih ne bi bilo treba popravljati? Pametni telefon Huawei P smart Z ne odlikuje le sprednja izskočna kamera, ampak tudi odlični zadnji kameri. Dvojni sistem vsebuje glavno s tipalom ločljivosti 16 milijonov svetlobnih pik in podporno z dvema milijonoma, ki skrbi za segmentacijo globine na fotografiji in s tem prikaz avtentičnega učinka zameglitve ozadja (t. i. učinek bokeh). Objektiv glavne kamere zajame več svetlobnih fotonov in izboljšuje jasnost fotografije, na kateri je tudi več podrobnosti. Zaslonka f/1.8 pa je prav tako vrhunska, saj sprejme 50 odstotkov več svetlobe kot f/2.0. Zaradi slednjega pa so slabe nočne fotografije preteklost. O čemer se boste lahko prepričali med naslednjim nočnim sprehodom po središču mesta, med uživanjem na koncertu priljubljene glasbene skupine ali na večerji v soju sveč.

Prav pride tudi dober zvok

Huawei

Huawei ceni uporabnike in to dokazuje z napravami, ki podpirajo njihove dejavnosti. Pa naj bodo navdušeni mladi fotografi ali ljubitelji glasbe in kulture. V času do 15. septembra bodo kupci vrhunskega pametnega telefona Huawei P smart Z ali P30 lite deležni posebnega darila, brezžičnih Bluetooth zvočnikov!

Več o vroči ponudbi najdete na spletni povezavi: https://consumer.huawei.com/si/support/screenreplacement/

Naročnik oglasnega sporočila je Huawei.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin