SiolNET. Avtomoto Novice
0,13

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Yardkhana: nova norija Kena Blocka #video

0,13

termometer

Videli smo Climbkhano, Terrakhano in deset epizod slovite serije Gykhana. Zdaj je Ken Block udaril znova in predstavlja nov video, Yardkhano. S staro znanko, ford fiesto s 650 ''konji'', se podi po dvorišču ob svojem skladišču v Kaliforniji.

Njegovo igrišče so nakladalne rampe

Najnovejši video so posneli na utesnjenem dvorišču za skladiščem njegove garaže Hoonigan. Sloviti voznik Ken Block je s seboj pripeljal fiesto, poznano tudi kot RX43, ki ima 650 ''konjev'' in jo je vozil že v osmi epizodi serije Gymkhana in Terrakhani.

Če upoštevamo, da je za volanom črne pošasti sedel še na ogromnem številu dirk rallycross, se dirkalnik odlično drži. Na posnetku je vidnih kar nekaj karoserijskih poškodb, toda kot pravi Block, med posameznimi dogodki ni časa, da bi popravljali kozmetične težave.

Ken Block se na svojem dvorišču počuti zelo domače. Akcije ne manjka, mala fiesta pa spet navduši z zvokom in agilnostjo. Ken Block se na svojem dvorišču počuti zelo domače. Akcije ne manjka, mala fiesta pa spet navduši z zvokom in agilnostjo.

Navdušujoč zvok majhne črne pošasti

Manjše poškodbe pokrpajo, mogoče tudi olepšajo, a na koncu je pomembno popolno delovanje tehnike. S tem videoposnetkom je dokazal, da ne on in ne fiesta še nista za staro šaro, grmenje iz izpušne cevi pa meji na blaznost.

Ves posnetek je sicer dolg malce manj kot pol ure, a se akcija začne pri 18 minutah in 30 sekundah. Takrat vklopite zvočnike, a ne preveč naglas, saj hitro postane izjemno glasno.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 7
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin