Četrtek,
3. 9. 2020,
10.47

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,47

Natisni članek

SUV Hyundai tucson Hyundai

Četrtek, 3. 9. 2020, 10.47

3 leta, 7 mesecev

Še en SUV, ki ne želi biti dolgočasen in vsakdanji #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,47

Po razkritju prenovljene kone je korejski Hyundai danes nakazal, kaj lahko 15. septembra, ko bo potekalo internetno razkritje, pričakujemo pri novi generaciji tucsona. Vsekakor ne bo šlo za oblikovno dolgočasen avto, kar napovedujejo že fotografija dnevnih luči LED in svetlobne linije na zadku.

Pri Hyundaiu so v kratkem videonapovedniku zapisali, da je svet pripravljen na novo generacijo tucsona. A tako kot pri koni bo tudi četrta generacija priljubljenega športnega terenca polarizirala s svojim zunanjim videzom. "Diamantna" maska hladilnika bo skupaj z dnevnimi lučmi LED vsekakor vizualno vpadljiv dodatek, ki bo številnim všeč, nedvomno pa bo za marsikoga takšna drzna odločitev oblikovnega studia preprosto preveč.

Oblikovna nadgradnja, v notranjosti revolucija

Kot pravijo Korejci, nadaljujejo razvoj oblikovne filozofije "čutne športnosti", ki so jo prvič predstavili pri elantri (za ameriški trg). Kot Hyundai tucson | Foto: Hyundai Foto: Hyundai nadaljevanje te zgodbe je tucson tako dobil svetlobno linijo čez celoten zadek, zelo vpadljiva pa je tudi zasnova maske hladilnika skupaj z dnevnimi lučmi LED. Kot je razvidno s prvih fotografij, imata pomembno vlogo pri vizualni preobrazbi tudi športni odbijač in difuzor.

Četrta generacija tucsona bo od predhodnika večja v vse smeri in imela tudi daljše medosje. Za zdaj seveda točne mere niso znane, a na račun večjih mer bo veliko pridobila tudi potniška kabina. Kot prikazuje skica, bo ta drastično spremenjena. Digitalnim merilnikom se bo pridružil velik osrednji zaslon na dotik, ki bo postavljen na vrh sredinskega grebena.

Z razvojem novih tehnologij LED so prišle tudi nove rešitve, ki proizvajalcem omogočajo več svobode pri oblikovanju svetlobnih podpisov pri modelih. Novi tucson bo očitno naredil korak naprej in igro svetlobe ponesel še na višjo raven. | Foto: Hyundai Z razvojem novih tehnologij LED so prišle tudi nove rešitve, ki proizvajalcem omogočajo več svobode pri oblikovanju svetlobnih podpisov pri modelih. Novi tucson bo očitno naredil korak naprej in igro svetlobe ponesel še na višjo raven. Foto: Hyundai