Petek,
1. 6. 2018,
11.08

Osveženo pred

5 let, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,17

Natisni članek

LEGO bugatti chiron

Petek, 1. 6. 2018, 11.08

5 let, 11 mesecev

Nimate za pravega? Bugatti chiron zdaj tudi v kockah.

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,17

Lego je spet navdušil ljubitelje avtomobilov in sestavljanja kock z modelom bugatti chiron v razmerju 1:8. Celoten paket sestavlja 3.600 delov, s priporočeno evropsko ceno 370 evrov pa je to najcenejši način, kako v svoj dom zapeljati superšportno pošast.

Narejen v sodelovanju z Bugattijem

Najbolj nestrpni kupci lahko chirona iz Legove serije Technic že danes naročijo prek njihove spletne strani ali pri uradnem prodajalcu, a bodo na dostavo paketa morali čakati do 1. avgusta. Avtomobil so pri Legu v celoti razvili skupaj s proizvajalcem Bugatti, zato ima celoten paket kar 3.599 sestavnih elementov.

Vsak model je opremljen z unikatno serijsko številko

Technic chiron je 14 centimetrov visok, 56 centimetrov dolg in 25 centimetrov širok ter opremljen z nekaterimi resnično edinstvenimi rešitvami. Vsak, ki si bo vzel nekaj dni za sestavo celotnega avtomobila, se bo lahko igral s pomičnim aktivnim zadnjim usmerjevalnikom zraka, pomičnimi ročicami za menjavanje prestav osemstopenjskega samodejnega menjalnika in si ogledoval detajlno izdelan šestnajstvaljni motor s pomičnimi bati.

Vsak avtomobil dobi svojo unikatno serijsko številko, ki omogoča dostop do dodatne vsebine prek spletne strani Lego Technic. Ob nakupu dobite še poseben ključ za upravljanje aktivnega usmerjevalnika zraka. A pozornost do detajlov se tukaj ne konča, saj je pod pokrovom skrita še lična potovalna torba.

Projekt, ki bo navdušil tako sina kot očeta. Celoten avtomobil je namreč sestavljen iz 3.599 delov. | Foto: Lego Projekt, ki bo navdušil tako sina kot očeta. Celoten avtomobil je namreč sestavljen iz 3.599 delov. Foto: Lego

Pozornost do detajlov je neverjetna. Poleg aktivnega usmerjevalnika zraka se v motorju W16 premikajo valji, prav tako pa je mogoče pretikati prestave osemstopenjskega menjalnika. | Foto: Lego Pozornost do detajlov je neverjetna. Poleg aktivnega usmerjevalnika zraka se v motorju W16 premikajo valji, prav tako pa je mogoče pretikati prestave osemstopenjskega menjalnika. Foto: Lego

Priporočena cena v Evropi znaša 370 evrov. | Foto: Lego Priporočena cena v Evropi znaša 370 evrov. Foto: Lego