SiolNET. Trendi Zdravje
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Odpravite dioptrijo ZA vedno

Oglasno sporočilo

Prijavite se še danes in prihranite tisoč evrov, podarijo pa vam še bon za sto evrov!

Doktor 1A

Operacija oči vas lahko stane 440 ali 2.100 evrov na oko, rezultat pa je isti: brez dioptrije in očal. Preverite, kako lahko dobite brezplačen pregled, prihranite do 1.000 evrov, ob tem pa vam podarijo še bon za 100 evrov!

Vsem pacientom, ki se za operacijo odločijo prek Doktor 1A in po opravljenem posegu odgovorijo na kratko anketo zadovoljstva, podarijo bon za oftalmološke ali zobozdravstvene storitve DOKTOR 1A v višini 100 evrov! Izpolnite prijavnico TUKAJ.

Operacijo oči si lahko privošči čedalje več ljudi, saj ni več tako draga, kot je bila nekoč. Številni očesni centri ponujajo različne ugodnosti, od obročnega odplačevanja pa vse do popustov, zato je pred končno odločitvijo nujno narediti primerjavo teh. Ker je vid samo en in zelo dragocen, pa je poleg cene pomembno tudi, kako so obstoječe stranke zadovoljne pri posameznem očesnem centru.

Cene operacij se močno razlikujejo od enega do drugega očesnega centra. Med drugim so odvisne od izkušenosti kirurga, tehnologije, plačljivosti pregleda, lokacije očesnega centra, vaše dioptrije, višine marž in ne nazadnje stroška za oglaševanje. Ključna vprašanja so tudi, ali je prvi pregled brezplačen ali cena velja le za eno oko oziroma za obe očesi, kako stare so naprave, kakšno tehnologijo uporabljajo ...

Ste se prijeli za glavo, češ, kako naj vse sam preverim? Ne skrbite, ni vam treba, saj vse to naredijo pri Doktor 1A, kjer ponujajo celovito primerjavo med različnimi očesnimi centri. Posredujejo cenik 14 očesnih centrov, pri čemer posredujejo končno ceno operacije z vsemi stroški in priložijo seznam očesnih centrov, kjer so izmerili zadovoljstvo pacientov. 

''Danes smo v obdobju marketinga, zato je treba biti pazljiv. Vsem strankam priporočamo, da se dobro pozanimajo, kaj dejansko potrebujejo in kakšne želje imajo,'' je poudaril direktor posredništva Doktor 1A Aleš Povše.

Doktor 1A

Koliko lahko privarčujete tudi vi in za povrh dobite še bon za 100 evrov, izveste tukaj, le izpolnite prijavnico!

In kako sploh lahko merijo zadovoljstvo pacientov? Po besedah direktorja posredništva Doktor 1A Aleša Povšeta s tem želijo pomagati pri pridobivanju iskrenega odgovora očesnega centra. "Ocenjujemo zadovoljstvo pacientov očesnih centrov, s katerimi sodelujemo. Z vsakim očesnim centrom je dogovorjeno, da mora zdravnik obvestiti Doktor 1A, če na pregledu ugotovi, da se zaradi lastnosti očesa zniža verjetnost uspešnosti operacije. Takrat obvestimo pacienta, da v primeru odločitve za operacijo pri njem obstaja manjša verjetnost uspešnosti, in mu zato predlagamo, da preveri alternativne metode. Tako zdravnike oziroma ponudnike motiviramo, da so bolj iskreni do naših strank, če menijo, da obstaja manj možnosti za uspešen poseg. Namreč, če nam ne sporočijo, bo stranka posledično nezadovoljna, ponudnik pa bo dobil slabšo oceno, kar mu ni v interesu."

Povše vsekakor svetuje, da se vsi, ki jih zanimajo zdravstveni samoplačniški posegi, pozanimajo pri več ponudnikih. "Mi pomagamo na ta način, torej smo pot preverjanja namesto stranke naredili mi. Trg zdravstvenih posegov posledično kar dobro poznamo, saj je naša naloga, da redno preverjamo cene in sprašujemo stranke, ki so že opravile poseg pri različnih ponudnikih, kako so bile zadovoljne s storitvijo posameznega ponudnika. Zato lahko podamo nepristranske podatke, kako so bile na primer stranke zadovoljne pri posameznih ponudnikih. Ker gre za zdravje, verjamemo, da smo vsem svojim strankam v pomoč pri pridobivanju podatkov, tako da se na koncu lahko odločijo za pravi očesni center," je razložil.

Po operaciji se je za vedno poslovila od očal in leč, ki seveda stanejo. Leče z dodatki pridejo okoli 20 evrov mesečno, kar je 240 evrov letno. Precej stanejo tudi redni pregledi, dodaten strošek pa predstavlja morebitna sprememba dioptrije. Po nekaterih izračunih v 40 letih za očala povprečno porabite 8.000, za leče 9.600 evrov. Dejstvo je, da imajo uporabniki leč praviloma tudi očala, tako da lahko zneska kar seštejete.

Doktor 1A

Vsem pacientom, ki se za operacijo odločijo prek Doktor 1A in po opravljenem posegu odgovorijo na kratko anketo zadovoljstva, podarijo 100 evrov! Izpolnite prijavnico TUKAJ.

Strošek operacije se vam hitro povrne, saj vam ni treba več kupovati leč in očal. Obenem prihranite čas za preglede in za nadležno vstavljanje leč v oči. Po operaciji boste zjutraj vse videli jasno, in to takoj, ko boste odprli oči. Športniki boste bolj sproščeno odšli na trening − dobro namreč veste, kako hitro se razbijejo očala ali se izgubi leča med plavanjem. Občutili boste svobodo med potovanjem, prihranjeno vam bo pakiranje očal, leč, tekočin ...

Konec bo rdečih oči, vnetij, alergij, ki jih včasih spremlja nošenje leč. Očala lahko povzročajo glavobole zaradi pritiska ali nepravilno izmerjene dioptrije, po operaciji bodo težave izginile. Izboljšala se bo vaša samozavest, kar se bo pozitivno odrazilo tako v vašem zasebnem kot tudi v poklicnem življenju. Imate po naštetem sploh še pomisleke?

Doktor 1A

To vse dobite: ponudbe 14 očesnih centrov, brezplačen pregled in še 100 evrov povrhu! Pridobite neobvezujočo ponudbo TUKAJ.

Operacije zagotovo ne boste preplačali, če vam bodo iz Doktor 1A posredovali ponudbo 14 očesnih centrov iz Slovenije in Hrvaške, pa tudi vpogled v rezultate, kako so pacienti zadovoljni z očesnimi centri, boste prejeli. 

Pri Doktor 1A vam ponujajo, da se lahko za vedno znebite dragih očal in leč za samo 440 evrov z možnostjo obročnega odplačevanja. Po operaciji vam celo podarijo bon za 100 evrov, če izpolnite kratko anketo zadovoljstva. Poleg operacij oči vam posredujejo tudi primerjalno tabelo, ki zajema podatke o zobozdravstvenih storitvah in lepotnih posegih.

Izpolnite OBRAZEC in pridobite neobvezujočo ponudbo!

Naročnik oglasnega sporočila je Doktor 1A.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin