Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
9. 12. 2015,
15.20

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Braun Filip Flisar

Sreda, 9. 12. 2015, 15.20

8 let

Obdarovanje – preplet srca in razuma

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Veseli december prinaša sladke skrbi, kako bi presenetili najdražje in jim izkazali spoštovanje, ljubezen, zahvalo za vse dobro, k čemur so v zadnjem letu doprinesli s prisotnostjo v naših življenjih.

Čeprav se zdi, da je do konca decembra še daleč, dnevi hitro minevajo in izbira pozornosti za naše najbližje se lahko sprevrže v stresno nakupovanje daril v zadnjem trenutku. Darila nosijo izjemno močno sporočilno vrednost, zato morajo biti primerna situaciji in obdarovancu. Izbira darila namreč veliko pove o naši osebnosti in odnosu do osebe, ki jo želimo obdariti.

Tako kot pri številnih drugih stvareh je tudi pri izbiri daril dobra predpriprava ključnega pomena. Nekoliko lažje je sicer moškim, saj je večja izbira daril, ki bodo všeč pripadnicam nežnejšega spola, a je z malo truda in izvirnosti mogoče presenetiti tudi njih.

Kakšnih daril se razveselijo moški?

Izvirna, zabavna, smešna, povezana z najljubšimi hobiji, predvsem pa praktična. Namesto dekorativnih daril moškim podarite raje kaj uporabnega. Ne le Filip Flisar, temveč tudi drugi moški, ki se v kopalnici posvečajo negi svojih brkov ali brade, se bodo razveselili brivnika iz Braunove osvežene in še hitrejše linije Braun Series 3. Skrb za urejen videz in morebitno spremembo izgleda jim ne bo vzela veliko časa, ki ga bodo tako lahko posvetili drugim rečem. S takšnim darilom ne bo le prihranjen obdarovančev čas, ampak tudi tistega, ki darilo poklanja. Tako ne bo zmanjkalo časa za resnične razsežnosti praznika – ohranjanje in ustvarjanje pristnih vezi z našimi najbližjimi.

Še ne veste, kaj boste dali pod novoletno jelko? Ogromno idej za odlična novoletna darila med drugim lahko dobite v Braunovem kotičku v trgovini Big Bang v Cityparku v Ljubljani.

Nakup izdelkov Braun je brez tveganja, saj do 31. 1. 2016 velja jamstvo za vračilo kupnine, če z izdelkom mogoče ne bi bili zadovoljni. Več informacij na prodajnih mestih!

Ne spreglejte