Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
12. 6. 2017,
10.22

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Perutnina Ptuj

Natisni članek

Ustavi se! Perutnina Ptuj advertorial

Ponedeljek, 12. 6. 2017, 10.22

2 meseca

Imate tudi vi občutek, da se morate ustaviti?

Vsebino omogoča Perutnina Ptuj
Stres, preobremenjenost, utrujenost, ženska

Kdaj ste se nazadnje zavestno odločili za daljši premor stran od vsakodnevnih obveznosti in daleč stran od stresnih situacij, ki ogrožajo vaše zdravje? Čas je, da izstopite iz hitrega dnevnega vrtiljaka obveznosti in si zastavite novi cilj – Ustavi se!

Raziskave kažejo rast števila ljudi, ki trpijo za anksioznostjo ali depresijo, število bolniških odsotnosti narašča, prav tako izgorelost, kronične bolezni in splošna ogroženost za pojav hujših bolezni. Splošni tempo življenja v družbi se zaostruje iz leta v leto, zato so na Zavodu Med.Over.Net zasnovali vseslovensko akcijo Ustavi se!, s katero želijo spodbuditi k razmisleku o prehitrem tempu življenja ter ozaveščati prebivalstvo Slovenije o pomenu skrbi za zdravje. V okviru projekta, ki ga podpirajo številni partnerji iz gospodarstva, ambasadorji in mediji, so se snovalci akcije zavezali, da bodo do 29. septembra 2017 zbrali 2.065.895 minut. Toliko nas je bilo Slovencev 1. januarja 2017.

"V Zavodu Med.Over.Net smo vsak dan v stiku z zgodbami ljudi, ki jih je življenje tako ali drugače ustavilo. Zato smo se vprašali, kaj lahko (še) naredimo za več zdravja, več dobrega počutja, več srečnih ljudi, več veselih otrok in zadovoljnih staršev," je dejal Tomaž Oplotnik, direktor Zavoda Med.Over.Net, ki bo projekt Ustavi se!, s katerim želijo spodbuditi ljudi k razmisleku o pomenu ustreznega razporejanja časa med dnevnimi opravki in počitkom oziroma prostim časom.

Pridružite se akciji: zbirajmo minute za prosti čas

Perutnina Ptuj | Foto:

Sledite spletni povezavi Ustavi.se in podarite SVOJO minuto v skupno zavedanje, kako pomembno je vsak dan pomisliti nase in prisluhniti notranjim vzgibom pri iskanju splošnega osebnega zadovoljstva.

Podarite minuto s klikom na gum Podarjam minuto! in tako pomagajte zbrati 2.065 895 minut.

Na spletni strani Ustavi.se bodo zbirali tudi različne osebne zgodbe ljudi, ki jih je življenje ustavilo, svojo plat zgodbe pa predstavljajo tudi ambasadorji akcije. Svojo osebno izkušnjo lahko z ostalimi delite tudi vi in tako pripomorete k boljšemu ozaveščanju in izpolnitvi cilja akcije – zasebni čas je dragocen, prosti čas mora postati del našega vsakdanjika.

Ustavi se! … in okusi na polno

Tudi pri Perutnini Ptuj se zavedajo pomena projekta Ustavi se!

Perutnina Ptuj | Foto: Sledijo najsodobnejšim smernicam uravnoteženega prehranjevanja, s posluhom za potrebe vseh generacij ustvarjajo izdelke, ki so kakovostni, zdravi, varni in okusni.

Perutninsko meso je pomembna sestavina zdrave in uravnotežene prehrane, omogoča hitro pripravo, številne možnosti kombinacij, ki se dobro podajo tako klasičnim kot bolj eksotičnim jedem. Prihranek časa pri pripravi okusnega obroka pa lahko namenimo sebi in svojim najdražjim.

Vabijo vas, da ovekovečite svoj čas ob kulinaričnem druženju in izdelkih blagovnih znamk Perutnina Ptuj ali Poli ter foto utrinek delite z njimi na Facebook Perfekten piščanec z oznako #ustavise.

V Perutnini Ptuj bodo zbrane minute pretvorili druženje s piknikom, ki ga bodo podarili Društvu prijateljev mladine iz Ptuja.

Ne spreglejte