Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
23. 4. 2014,
15.30

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

San Marino

Sreda, 23. 4. 2014, 15.30

6 let, 6 mesecev

2. dan: Sodeluj in osvoji počitnice v San Marinu!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Nagradna igra je zaključena.

Ponudba vključuje: 5x nočitev v Chalet Classic dvoposteljni sobi za 2 osebi 5x samopostrežni zajtrk za 2 osebi Steklenica penečega vina v sobi Kartica ugodnosti s pospusti za trgovine in muzeje Kupon je unovčljiv do 15. 6. 2014

Vrednost nagrade: 480 evrov

Garden village San Marino se nahaja v naravnem parku najbolj impresivne in stare republike na svetu, ki spada na seznam UNESCO svetovne dediščine. Hotel leži na vrhu hriba, od koder se odpira prečudovit pogled na Jadransko obalo mesta Rimini, hkrati pa je od zgodovinskega centra San Marina oddaljen dobrih 5 minut vožnje. Zaradi svoje prikladne lokacije ponuja lahek dostop do obale Riminija, bližnjih mest San Leo, Gradara, Urbino in večjih tematskih parkov kot so Mirabilandia, Aquafan, Oltremare in Italy in Miniature (Italija v malem).

Hotel ponuja udobne sobe, ki so primerne tako za poslovne obiske kot za sproščene počitnice in romantične oddihe; v njih boste našli televizijo, brezplačen Wi-Fi, mini bar, sef in fen.

Športni navdušenci lahko obiščejo bazen, odigrajo igro tenisa, nogometa ali odbojke, in se pozabavajo v Fardamatti parku, ki je najboljši rolkarski park v Italiji.

Če raje raziskujete in odkrivate nova mesta in kraje, lahko obiščete Urbino, rodno mesto umetnika Raffaella, Gradaro s prečudovitim gradom, Ravenno, zibelko umetnosti, zgodovine in kulture, za tiste željne zabave pa bo Rimini prava izbira, saj je popolno mesto za sproščen dan na plaži ali nepozabne večerne zabave.

Garden Villa San Marino predstavlja odlično izhodiščno točko za nove izkušnje, nove zgodbe in odkrivanje okusov Italije.

Več o nagradni destinaciji najdete tukaj.

Vsi nagrajenci bodo organizatorju povrnili del stroškov nagrade v višini akontacij dohodnine, ki jo morajo, v skladu z drugim odstavkom 126. člena ZDoh-2 in prvim odstavkom 58. in 59. člena Zakona o davčnem postopku – ZdavP-2, za nagrajence/davčne zavezance, poravnati podeljevalec nagrade/izplačevalec dohodka.

Ne spreglejte