SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Julij na Viasat Nature

Divja televizija in ekvatorski raj

0,04

termometer

Julij na Viasat Nature
Dokumentarna serija Divja televizija ponuja edinstven vpogled v resnično življenje živali, s katerimi si delimo planet. Foto: TCB Rights

Televizijski program Viasat Nature vam prinaša najboljše oddaje o divjini ter navdihujočih osebnih stikih med ljudmi in živalmi. Preverite, katere zanimive vsebine si boste na njem lahko ogledali julija.

TV-priporočila: Poletni filmi Trendi Filmi kot turistični vodiči
Divja televizija (Wild Tube)

Premierno od ponedeljka, 1. julija, vsak delavnik ob 21. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 12 x 30 min. │ Foto: TCB Rights

Premierno od ponedeljka, 1. julija, vsak delavnik ob 21. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 12 x 30 min. │ Foto: TCB Rights

Pametni telefoni, video kamere GoPro in brezpilotna letala so spremenili način snemanja divjih živali. Ta serija ponuja edinstven vpogled v resnično življenje živali, s katerimi si delimo planet.

Priča bomo bojem za teritorij, parjenju in lovu, naše kamere, skrite na vseh koncih sveta, pa bodo razkrile doslej še nepoznano vedenje živali. Ujemite spontane in redke trenutke, ki jih bodo pojasnili svetovni strokovnjaki.

Spoznali bomo, zakaj se sloni podijo za vozili, spremljali bitko mrhovinarjev in lovcev, proučevali nočno vedenje lisic v mestu ter opazovali velike sesalce v boju za preživetje.

Vesele počitnice v videoteki DKino Trendi Vesele počitnice v videoteki DKino
Ekvator, linija življenja (Equator: The Line of Life)

Premierno od nedelje, 7. julija, ob 19. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 3 x 60 min. │ Foto: ZDF

Premierno od nedelje, 7. julija, ob 19. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 3 x 60 min. │ Foto: ZDF

Ekvator – 40.000-kilometrski pas sončne svetlobe, izobilja in čudovite narave, ki objema Zemljo. Razteza se prek Afrike, Azije in Južne Amerike ter prek Atlantika, Tihega oceana in Indijskega oceana.

V znanosti je znan kot "zibelka življenja", ker so vse vrste nastale prav tukaj, in kot "muzej življenja", ker živali tukaj redko izumrejo.

Toda ekvatorski raj se spreminja zaradi globalnega segrevanja, ki še dodatno segreva najtoplejši pas našega planeta. Raziskali bomo te spremembe, medtem pa občudovali osupljivo lepoto tega neverjetnega kraja, ki skriva največjo biološko raznolikost na Zemlji.

Poletni oddih v videoteki DKino Trendi Preživite vroče poletje ob dobrih filmih
Superveterinar – 5. sezona, 2. del

Premierno od ponedeljka, 22. julija, vsak delavnik ob 16.10. │ Foto: Banijay Rights

Premierno od ponedeljka, 22. julija, vsak delavnik ob 16.10. │ Foto: Banijay Rights

Fitzpatrick Referrals je ena od najboljših veterinarskih klinik na svetu, ki mesečno sprejme več kot sto primerov – od zajcev z zlomljeni tačkami do psov z rakom.

Karizmatični kirurg Noel Fitzpatrick vodi ekipo stotih veterinarskih tehnikov, fizioterapevtov in hidroterapevtov. Klinika se ponaša z več operacijskimi dvoranami, rehabilitacijskim bazenom in radiološkim oddelkom; z ravnjo nege, ki bi zadovoljila tudi človeške paciente.

Noel in ekipa premikajo meje veterine, s svojimi zdravstvenimi čudeži pa osrečujejo hvaležne lastnike.

Belline pasje dogodivščine Trendi Belline pasje dogodivščine (A Dog's Way Home)

Program Viasat Nature je na televiziji Telekoma Slovenije na pr. mestu 129.*

Program je vključen v programske opcije MINI, STANDARD in MEGA HD ter omogoča funkcijo sedemdnevnega ogleda nazaj.

Če želite izvedeti podrobnosti o posameznih vsebinah in preveriti natančen čas njihovega predvajanja, obiščite najzanesljivejši TV-spored programa Viasat Nature.

*Velja za komunikator BOX.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin