SiolNET. Trendi Svet znanih
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Zmagovalec dvoboja je Sebastian

Foto: Pivovarna Laško Union
Oglasno sporočilo

Poletni dvoboj očeta in sina, ki zaznamovala ga je rima, je dosegel vrhunec s končno odločitvijo o zmagovalcu.

Izteklo se je glasovanje, ki je bilo ves čas kampanje izredno napeto in tesno, zdaj v prid Sebastiana, drugič v prid Borisa. Na koncu je ponosni lastnik zadnje steklenice Laškega postal Sebastian. Po epskem besednem dvoboju, ki je junakoma dodobra izsušil grlo, mu je žlahtni hmeljev napitek šel še posebej v slast.

Foto: Pivovarna Laško Union

Boris in Sebastian sta se srčno borila in v vseh mogočih vsakodnevnih situacijah kovala rime, ki bi prepričale občinstvo in enemu od njiju zagotovile tako želeno zadnjo steklenico Laškega. Nenehno sta se izmenjavala v vodstvu, in tudi če je kateremu od njiju uspelo "pobegniti" za tisoč glasov ali več, so se oboževalci njegovega nasprotnika spontano aktivirali in s svojimi glasovi števec hitro obrnili v korist svojega favorita. Kdor je za svojega favorita spesnil še rimo, mu je zagotovil dvojni glas. Izkazalo se je, da smo Slovenci pravi pesniški narod, saj se rime na spletni strani dvoboj.si štejejo v tisočih. Najboljše so si zaslužile širši krog bralcev in tako so nekateri svoja dela uzrli celo na panojih, kjer jih je občudovala vsa Slovenija.

Foto: Pivovarna Laško Union

Tekma je bila napeta vse do konca, ko lahko čestitamo zmagovalcu, za srčen boj pa seveda obema. Na "dan D", 22. avgusta, je imel Boris skupno 55.189, Sebastian pa 58.222 glasov. Zmagal je torej mlajši in dvoboj lahko končamo kar z njegovimi besedami: "Drago občinstvo, povedalo si svoje mnenje: Zmagal sem jaz in mojih rim iskrenje!"

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin