SiolNET. Trendi Svet znanih
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zakaj je Sanja Grohar skrivnostna?

2

termometer

Sanja Grohar je med slovenskimi estradnicami ena tistih, ki je dobesedno zaljubljena v zimski čas. Še posebej romantični se ji zdijo božični prazniki, na katere tudi doma dajo veliko.

"Vse leto čakam, da pride ta čas. Tako lepo mi je. Vse te lučke, okrasitve, rada imam ta prelep kič, to svetlobo in romantiko," nam je povedala Sanja, ki že od otroštva praznuje božič in tudi spomini ji sežejo daleč nazaj. "Ko sem bila stara približno šest let, sem si, kot vse moje vrstnice, zelo želela punčko. In spomnim se, da sem se vso noč zbujala, da bi ujela Božička, a mi ni uspelo," se danes simpatičnim spominom smeji Sanja, ki kljub budni straži ni videla, kdaj je Božiček odložil darila, a pod jelko jo je čakala punčka, ki si jo je želela.

"Občutek je bil prelep in vsako leto se trudim, da se tako, kot sem se jaz takrat, počutijo tudi ljudje okoli mene. Resnično se potrudim za njihovo počutje, vzdušje, darila, za vse, da bi doživeli božične praznike tako kot se spodobi. In tako želim tudi vašim bralcem, da bi lahko vsaj za nekaj dni slabe novice dali na stran, da bi videli, slišali in doživeli kaj resnično lepega, da bi našli mir v sebi in da bi, če le lahko, uživali v lepem in mirnem praznovanju," nam pove Sanja, ki pravi, da ji je hudo, da moramo ljudje tudi v božičnem času poslušati novice o boleznih, smrti in nesrečah. "Bralcem želim še kak evro več v denarnici za piko na i," dodaja lepe želje Sanja, ki pa svojih želja nikoli ne izda. "Malo sem vraževerna glede tega. Mislim, da če željo izdaš, se ta potem ne uresniči –in je tako, tudi vam ne povem," se navihano nasmeji pevka.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin