SiolNET. Trendi Svet znanih
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Sarč bo vsem zaprla usta

3

termometer

 | Foto:
Sara Tahirović, simpatična Sarč, zmagovalka resničnostnega šova Paradise Hotel, pravi, da bo dvomljivcem zaprla usta. V petek bo namreč predstavila svojo skladbo in videospot.

Sara Tahirović je bila po zmagi v resničnostnem šovu odločena, da ne bo odšla v pozabo. Zavihala je rokave in s producentom Borutom Šemerlom, s katerim je sodelovala že prej, posnela skladbo Stronger, ki bo v petek doživela svoj krst.

"Skladba je narejena že nekaj časa, dober mesec, a smo se odločili, da jo bomo predstavili skupaj z videospotom. Zato sem se odločila, da tudi to naredimo najboljše, kot znamo, in za videospot sem najela režiserja Nika Kara, ki se je dokazal z že kar nekaj videospoti, med drugim s tistim za Tino Maze. Vem, da bom s končnim izdelkom zadovoljna, saj je Niko pokazal veliko zagnanosti, idej in vsega, kar je potrebno za dober izdelek. V veliko pomoč so mi bili tudi plesalci Bolera," je povedala na snemanju spota Sarč.

"Spot smo snemali dva dni, en dan v Ljubljani v Železniškem muzeju, drugi dan v Kamniku. Bilo je zelo zanimivo, na trenutke tudi napeto, veliko smo se nasmejali, obenem pa trdo delali, da smo kljub hladnemu vremenu in dežju video tudi dokončali," je povedala Sarč, ki bo svojo skladbo in videospot Stronger premierno predstavila v petek zjutraj na Planet Siol.net.

"V petek bom videospot predstavila tudi novinarjem in fotografom, potem pa upam, da bodo pesem tudi poslušalci dobro sprejeli," je še povedala Sarč, ki s pesmijo tudi že nastopa v živo, kot je obljubila, saj pravi, da če bi morala peti na plejbek, raje ne bi nastopila. "Učila sem se peti, zato tudi pojem v živo in verjamem, da bom z nastopom komu tudi zaprla usta," je še dodala.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin