Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
15. 4. 2013,
9.35

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Paris Jackson Michael Jackson

Ponedeljek, 15. 4. 2013, 9.35

6 let, 7 mesecev

Paris Jackson: Ko odrastem, bom …

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Paris Jackson, hči kralja popa Michaela Jacksona, je v intervjuju za Event magazine prvič spregovorila o odnosih s pokojnim očetom in o svojih načrtih za prihodnost.

"Del očetove zapuščine želim vložiti v posestvo Neverland, kjer bi želela nastaniti bolne otroke, ki bi tu zagotovo uživali," je dejala 14-letna Paris Jackson, ki se pokojnemu očetu želi pokloniti s tatujem. "Na roko si želim tetovirati verze njegovih pesmi," je še razkrila v iskrenem intervjuju za Event magazine in dodala, da bo z "okrasitvijo" počakala vse do polnoletnosti. "Na očeta me veže ogromno lepih spominov. Imeli smo ga neizmerno radi. Skrbel je za našo izobrazbo, vedno je bil zelo zaščitniški do nas."

Poudarila je, da očetu ne zameri, da se je morala z bratoma – v zakonu z Debbie Rowe sta se Jacksonu rodila Prince in Paris, Blanket pa je na svet prijokal s pomočjo nadomestne mame – v javnosti pojavljati z masko na obrazu, saj se prav maski lahko zahvali, da so preživeli razmeroma normalno otroštvo.

"Oče ni želel, da bi drugi vedeli, kako smo videti, saj bi nas sicer mediji neprestano preganjali. Bil je krasen oče in vedno nas je znal nasmejati," je dejala Paris in povedala še eno od številnih anekdot iz njenega otroštva. "Kadar smo očeta spremljali na turneji, nam je v hotelski sobi 'zgradil' provizorično kinodvorano, postavil projektor in obesil belo rjuho, na kateri smo lahko dolge ure gledali filme," je dejala Paris, ki poudarja, da si želi popolnoma običajnega otroštva in da kljub bogastvu ne želi obiskovati zasebne šole. "Obožujem glasbo, ko odrastem pa si želim postati srčna kirurgija in reševati življenja," je sklenila mlada dama iz družine Jackson, ki jo tako kot njenega brata Princea, ta se poskuša uveljaviti kot televizijski voditelj, čaka pričanje na losangeleškem sodišču, kjer je njuna babica Katherine Jackson vložila 40 milijonov težko kazensko ovadbo zoper družbo AEG Live, odgovorno za promocijo zadnje Jacksonove turneje This Is It.

Katherine Jackson AEG Live obtožuje, da je namesto zdravja in varnosti njenega sina na prvo mesto postavljala željo po masovnem zaslužku. Obravnava se začenja v torek, 16. aprila 2013.

Ne spreglejte