Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
21. 4. 2013,
13.18

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Justin Bieber

Nedelja, 21. 4. 2013, 13.18

8 let

Obubožani dedek Justina Bieberja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Pevec Justin Bieber očitno zanemarja svojo družino, saj njegov dedek George živi v pravi bedi in se bojuje za preživetje. George pravi, da Justin ni več tisti deček, ki ga je poznal nekdaj.

Justin Bieber, trenutno največja najstniška zvezda, naj bi po besedah dedka Georgea (oče Justinovega očeta) pozabil na družino. George je medije povabil v svoj dom in jim pokazal, kako z ženo Kathy živita v nepredstavljivi bedi. V strehi hiše imata celo veliko luknjo, ki jo je pred leti povzročila nevihta, med katero se je porušilo drevo.

Enainšestdesetletni Justinov dedek ne more delati, saj ima hude težave s hrbtenico. Tujim medijem je povedal, da z ženo od njegovega vnuka nista prejela nobene pomoči.

"Justin je v svetu zabave postal prevelik. Nikoli več me ne pokliče in mislim, da mu je preprosto vseeno, kaj se dogaja z mano … Zdi se, da ga je novo, glamurozno življenje posrkalo vase in da je pozabil na svojo družino. Ko slišim, kako se vede v javnosti, se lahko samo sprašujem, kdo za vraga ga nadzira, da mu dovoli takšno vedenje. To ni več ljubeči deček, ki sem ga poznal. Zdi se mi, da živimo na različnih planetih," je povedal pevčev dedek.

Dodal je še, da ne razume, zakaj lahko starim staršem po mamini strani daje vse in še več: "Zanje naredi prav vse. Kupuje jima hiše, avtomobile, luksuzne počitnice in podobno. A za naju – nič. Z veseljem bi imel novo hišo, a si je ne morem privoščiti. V svojem domu se ne morem niti povzpeti v prvo nadstropje, ker je moja hrbtenica tako uničena. Ampak očitno nama s Kathy to ni usojeno."

George pravi, da je vedno bolj obupan zaradi finančne stiske in da ne more verjeti, da njegov vnuk niti pomisli ne, da bi mu lahko pomagal. Pravi, da ne išče izobilja, le varen dom: "Justin je vreden vsaj 70 milijonov funtov, midva pa nikoli nisva videla niti penija. To me zelo žalosti, saj sva na robu preživetja."

Ne spreglejte