Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 2. 2013,
22.14

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

valentinovo znani

Četrtek, 7. 2. 2013, 22.14

8 let

Najlepši zvezdniški pari

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
V medijih lahko opazujemo fotografije zvezdniških parov, ki odsevajo ljubezen, strast in spoštovanje drug do drugega. Predstavljamo vam nekaj parov, ki so ali pa še vedno polnijo naslovnice.

Barack Obama in Michelle Obama

Temnopolti par je 3. oktobra 1992 dahnil usodni da, prijateljstvo, naklonjenost in strast pa ju povezujejo tudi 20 let pozneje. Spoznala sta se leta 1989, Michelle, ki je sicer gojila čustva do Baracka od samega začetka, pa se je zmenku z njim menda upirala kar mesec dni. "Do konca zmenka sem bila 'prodana'," se Michelle spominja prvega zmenka.

Ob lanski obletnici je Barack Obama na Twitterju zapisal: "Na ta dan pred dvajsetimi leti sem se poročil s svojo ljubeznijo in najboljšo prijateljico." "Čudovita je. Močna, pametna in prizemljena," so besede, s katerimi je Barack opisal svojo ženo. In čeprav imata oba naporen in natrpan urnik, zakonca po dolgoletni zvezi še vedno najdeta čas zase.

Heidi Klum in Seal

Čeprav sta se zakonca lani odločila za razhod, še vedno veljata za enega najlepših parov. Svetlolasa nemška manekenka, ki se je spustila tudi v voditeljske vode, in temnopolti pevec sta veljala za nerazdružljiv, predvsem pa stabilni par. Poročila sta se maja 2005 v Mehiki, svoji poročni zaobljubi pa sta vsako leto na obletnico obnovila. Po sedmih letih pravljice in štirih otrocih sta sporočila, da se razhajata. Temu je, pričakovano, sledilo blatenje po medijih.

Ben Affleck in Jennifer Garner

Snemanje filma Daredevil leta 2002 je bilo usodno za Jennifer Garner in Bena Afflecka. Ob srečanju sta bila oba oddana – Garnerjeva je bila še poročena z igralcem Scottom Foleyem, Affleck pa je bil zaročen z Jennifer Lopez. Kemija med njima je bila menda neverjetna, kar je potrdila tudi nominacija za najboljši poljub na glasbenih nagradah MTV leta 2003. Par, ki si raje kot razkošne večerje privošči skromen obisk v lokalnih trgovinah, se je po letu dni zmenkov poročil. Poročni obred je bil tako majhen in skrivnosten, da nanj niso bili povabljeni niti njuni starši. Leta 2005 sta dobila prvorojenko Violet Anne Affleck, leta 2009 pa se jima je rodila še Seraphina.

Beyonce in Jay-Z

Pevca sta dokaz, da pred tragedijami niso varni niti zvezdniki. Veseli dan je nastopil po šestih letih prijateljevanja, pozneje pa sta se odločila za novo stopničko v zvezi – otroka, ki pa sta izgubila. O bolečini ob splavu je prepeval Jay-Z kar v eni od svojih pesmi. A sreča ju je spet obiskala in tako sta lani dobila prvorojenko Blue Evy, okoli katere se zdaj njun svet nenehno vrti. Deloholika po mnogo letih še vedno najdeta čas zase in razvajanje.

Ellen DeGeneres in Portia DeRossi

Leta 2008, ko je kalifornijsko vrhovno sodišče odločilo, da imajo tudi istospolni pari pravico do poroke, sta se do oltarja v družbi le 19 gostov sprehodili Ellen DeGeneres in njena dolgoletna prijateljica Portia De Rossi. Zvezdnici, ki sta obe zagrizeni veganki, sta tudi dobri sodelavki – med drugim sta odprli tudi restavracijo v Los Angelesu, v kateri strežejo le vegansko prehrano. Otrok nimata, a sta o njih že razmišljali. Kot je nekoč v šali povedala Ellen, svojih ne bosta imeli, saj imata v hiši steklo.

Adam Levine in Anne V

Frontman skupine Maroon 5 velja za velikega ženskarja. V njegove lovke se je ulovilo že kar nekaj lepotic, med njimi tudi Maria Sharapova, Cameron Diaz in Jessica Simpson. Čeprav je njegova zveza z angelčkom znamke Victoria's Secret že stara in pozabljena zgodba, zdaj ima namreč že novo, prav tako iz izbranih vrst angelčkov, pa smo izbrali njegovo nekdanjo Anne V. Spoznala sta se na dogodku, ki ga je organizirala priljubljena revija Sports Illustrated leta 2010, navduševala pa sta povsod, kjer sta se pokazala. Tako sta si na modni reviji Victoria's Secret, kjer je Levine nastopal s skupino, izmenjala poljube in javnosti postregla z vročimi fotografijami s slikanja za rusko izdajo revije Vogue. Za konec dveletne zveze se je odločila Anne, ki je na Twitterju zapisala tudi nekaj krepkih o Lavignu. Lavine je bil menda po koncu popolnoma na tleh, a si je hitro našel novo žrtev. Zdaj se greje v objemu manekenke Behati Prinsloo. Da se mu le ne bi srčna bolečina ponovila.

Fergie in Josh Duhamel

Čeprav sta imela zvezdnika kar nekaj slabih trenutkov v več kot devetletni zvezi – Duhamel je Fergie prevaral s striptizeto, ki jo je spoznal na enem od snemanj –, pa sta še vedno čudovito videti skupaj. Svetlolasa pevka si sicer želi družine, Duhamel pa naj bi se kar nekaj časa tej ideji upiral. Čeprav veljata za velika ljubitelja psov, naj bi v prihodnje povečala svojo družino z otrokom, ne še z enim psom.

Martina Vrhovnik in Sebastijan Cavazza

Na slovenski sceni je sicer kar nekaj lepih parov, a med vsemi sta se nam najbolj v spomin vtisnila zdaj že nekdanja zakonca, priznana slovenska vizažistka Martina Vrhovnik in igralec Sebastijan Cavazza. Dolgoletna zakonca, ki sta navduševala, kjerkoli sta se znašla, tako z videzom kot tudi energijo, sta se leta 2010 razšla. Čeprav naj bi bil njun zakon daleč od pravljice, kot je na zunaj delovalo, pa sta veljala za enega najlepših parov na slovenski sceni.

Ne spreglejte