Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
20. 10. 2011,
7.39

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Lindsay Lohan

Četrtek, 20. 10. 2011, 7.39

8 let

Lindsay Lohan so nataknili lisice

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Lindsay Lohan so po polurnem zaslišanju na sodišču nadeli lisice in jo odpeljali v zapor. Kmalu zatem so jo ob plačilu varščine izpustili na prostost.

Lindsay Lohan je za zdaj svobodna, v kratkem jo čaka novo zaslišanje, na katerem bo sodnica odločila o njeni usodi. Težavna igralka se je včeraj pred sodnico zagovarjala zaradi številnih kršitev pogojnega izpusta. V polurnem zaslišanju na sodišču je Lindsayjina zagovornica skušala dokazati, da se je njena klientka spremenila in postala bolj zrela in odgovorna, kar je sicer precej nenavadna trditev glede na to, da je Lindsay v zadnjem obdobju izpustila kar devet načrtovanih prostovoljnih delovnih dni, ki so ji jih naložili kot del kazni v pogojnem izpustu. Po trditvah odvetnice se Lindsay ni uspela udeležiti vseh prostovoljnih del zaradi številnih službenih obveznosti.

Solze na zaslišanju Lindsay se je na sodišču pojavila v svileni beli obleki in s precej močnimi ličili, ki pa niso uspela prikriti njenega izčrpanega in obupanega izraza na obrazu. V nekem trenutku je Lindsay le s težavo zadržala solze.

Kmalu novo zaslišanje Sodnica je ob koncu presodila, da je bilo Lindsayjinih kršitev v zadnjih tednov preveč, da bi jo kar izpustila domov. Zato ji je odredila pripor, policisti pa so ji pred vso navzočo javnostjo nadeli lisice in jo odpeljali na hladno, kjer pa ni ostala dolgo, saj so jo po plačilu sto tisoč dolarjev varščine izpustili na prostost. Igralko novo zaslišanje čaka že 2. novembra, do takrat bo sodnica zbirala podatke in zaslišala nekaj prič, nato pa se znova odločila o usodi mlade igralke.

Težave zaradi ukradene ogrlice Lindsay Lohan se je v začetku leta znova znašla v navzkrižju z zakonom zaradi kraje ogrlice. Po prestanem hišnem zaporu so jo izpustili na pogojno pristajanje kazni. Med tem časom bi morala opraviti 360 ur prostovoljnega dela.

Ne spreglejte