Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
1. 1. 2014,
10.59

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

maček zvezdniki slavni

Sreda, 1. 1. 2014, 10.59

8 let

Kako slavni zdravijo mačka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Če ste ravnokar odprli oči po prekrokani noči in veste, da bo okrevanje hudo, si preberite, kako svojega mačka poskušajo pozdraviti ali vsaj omiliti zvezdniki.

Gwyneth Paltrow Kadar ga Gwyneth da preveč na zob, si naslednje jutro pomaga tako, da si pripravi kopel, polno vroče vode – toliko vroče, kot še zdrži –, doda veliko soli in skodelico sode in se v njej namaka dvajset minut. Po dvajsetih minutah skoči pod ledeno mrzlo prho za minuto, nato pa spet nazaj v vročo vodo, dokler se ne ogreje, konča pa spet z ledeno prho. Knajpanje koristi krvnemu obtoku, sol pa nase veže strupe iz telesa.

Nigella Lawson Prelestna slavna kuharica mačka zdravi tako, da si naredi svoj koktajl, poimenovan prerijska ostriga. V njem so skupaj zmešani jajčni rumenjak, tabasco, worcesterska omaka, vinjak in kis. Seveda je mešanica tako "velik" izziv, da Nigella pravi, da jo je treba pogoltniti v enem poskusu.

Daniel Craig "Po divji noči se je najbolje dobro prepotiti. Če nisem sposoben teči ali telovaditi, grem v savno, pa je." Hmm, temu se pridružuje tudi Christian Bale, ki se po pretiranem pitju odpravi tečt.

Cameron Diaz Cameron je neizprosna, ko gre za mačka: "Pojem hamburger in spijem nekaj piva. Saj veste, da se klin s klinom izbija."

Julia Roberts Čedno dekle tudi svojega mačka preboleva čedno in zasoljeno, saj pravi, da je treba le najti pravo razmerje med šampanjcem in korenčkovim sokom, pa je. Zakaj tega nismo vedeli že prej?

Kate Hudson Rokerica po duši ve, kako hudo je lahko jutro po zabavi, zato se pozdravi z ogromnimi količinami paradižnikovega soka, poje veliko svežega sadja in en avokado, za nameček pa zaužije veliko vitaminov, da je okrevanje čim bolj hitro.

Russell Crowe "Nabolje je kar takoj začeti s tekilo z ledom. Pravzaprav sploh ne morete dobiti mačka, če pijete samo to."

Kate Winslet "Meni običajno pomagata sendvič s slanino in klobasa. Prav tako popijem velik kozarec pomarančnega soka in skodelico zelo sladkanega čaja. Ta kombinacija te prebudi, res pa je, da si jo privoščim še v postelji, nato še malo odspim, potem pa skočim pod prho, da se pošteno zbistrim."

Paris Hilton Morda je njen recept vreden posnemanja, kadar ste spili samo kakšen kozarček, za večje količine pa ne bi dali roke v ogenj. Skratka, Paris si po prekrokani noči privošči hamburger s sirom in pomfrit.

Pink Tudi za divjo pevko so se časi spremenili, odkar je postala mamica: "Čim prej je treba spiti pivo, ko imaš mačka. Včasih sem lahko spila steklenico vina in nisem imela mačka, zdaj spijem dva kozarca in je že dovolj, da ga imam."

Brad Pitt Verjetno mu bo treba verjeti na besedo, ko pravi, da je najboljše zdravilo za mačka to, da je oče: "Ne moreš se ukvarjati z otroki, ko imaš mačka, to je strahota, kajti če se zbudijo sredi noči, moraš biti tam zanje."

Ne spreglejte