SiolNET. Trendi Svet znanih
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Justin Bieber opravil test očetovstva

1

termometer

Pevec Justin Bieber si nadvse želi dokazati, da ni oče štirimesečnega otroka Mariah Yeater, ki ga je pred kratkim celo tožila, vendar tožbo že umaknila.

Mladi pevec se je tako odpravil na kliniko v New Jersey, saj je želel držati svojo obljubo in dokazati preko testa DNA, da ni oče otroka, ki naj bi ga spočel lani oktobra v losangeleškemu Staples centru. Bieber je test očetovstva opravil pod strogim nadzorstvom, kar pomeni, da bodo odvetniki Yeaterjeve test težko spodbijali, če bo negativen.

Yeaterjeva tožbo že umaknila Mariah Yeater je proti 17-letnemu pevcu, ki trenutno prijateljuje z brhko Seleno Gomez, celo vložila tožbo, vendar jo je kmalu umaknila. Nekatera njena mobilna sporočila, v katerih je prosila svoje prijatelje naj ne izdajo, kdo je biološki oče njenega otroka, so postala javna, zato se je odločila, da ga ne bo tožila. Čeprav je Yeaterjeva tožbo umaknila, pa je še vedno želela, da Bieber opravi test očetovstva.

Justin Bieber ji je ustregel in opravil test očetovstva, napovedal pa še, da bo Mariah Yeater tudi sam tožil, ko bodo znani rezultati testa. Na drugi strani pa so podrobnejšo raziskavo napovedali tudi losangeleški policisti, saj želijo ugotoviti, kaj točno se je dogajalo med zvezdnikom in 20-letno Mariah, saj je po kalifornijskih zakonih Bieber mladoleten, spolno občevanje pa je prepovedano, če je druga oseba od mladoletne starejša manj kot tri leta. V tem primeru je bil Bieber star 16 let, Yeaterjeva pa 19, kar bi pomenilo, da gre za primer posilstva.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin