SiolNET. Trendi Svet znanih
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Je Jay-Z pripadnik satanistov?

3

termometer

 | Foto:
Potem ko so številni zvezdniki leta na glas prisegali na scientologijo - vero, ki ji je med drugim zvest tudi Tom Cruise, zdaj med estradniki ta naj ne bi bila več v modi.

Scientologiji je odklenkalo, saj naj bi se med znanimi pred časom že pojavil nov modni verski red, imenovan Ordo templi orientis ali Red vzhodnega templja, ki je dejaven tudi že v Sloveniji. Med svetovno znanimi zvedniki naj bi bili člani verskega gibanja, ki naj bi se zavzemalo za osvoboditev vsake individualne osebe, že raperJay-Z, kitarist skupine Led Zeppelin Jimmy Page in hčerka Boba GeldofaPaches Geldof.

Čeprav tudi na slovenski spletni strani reda piše, da gre za javni telemitski red, posvečen visokemu cilju zagotavljanja svobode posameznika, pa tuji mediji svarijo pred tem, da naj bi se v redu skrivali satanisti, da gre za kult seksa, ki se promovira tudi prek znanih oseb. Prav pri Jay-Z-ju naj bi opazili največ znakov tega reda tako na njegovih majicah kot tudi v njegovih videospotih, kjer so številni že opazili tudi znake prostozidarstva in iluminatov, ki naj bi jim raper prav tako pripadal. Številni oboževalci se tako že bojijo, da je mož pevke Beyonce pravzaprav častilec hudiča.

Scientologiji naj bi številni znani obrnili hrbet tudi zaradi tega, ker je za vstop treba plačati astronomsko visoke zneske, Oto pa je veliko bolj primeren red, kjer vstopnine in članarine ni, obenem pa naj bi številnim zvezdnikom omogočal tudi beg iz preveč napetega vsakdana. Morda je tudi zato znano dejstvo, da naj bi redu Oto v preteklosti pripadali Richard Wagner, Wolfgang von Goethe in Friedrich Nietzsche, medtem ko se imena članic reda nikoli ne objavijo javno.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin