SiolNET. Trendi Svet znanih
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Goran Dragić pozira oboževalkam

2

termometer

 | Foto:
Bratoma Dragić je v zadnjem času verjetno kristalno jasno, da imata, kjerkoli se pojavita, za seboj oboževalce. Prijazno od njiju pa je, da si, kot smo izvedeli, zanje vzameta čas.

"Bile smo na kavici v eni od ljubljanskih kavarn, ko je prišel na sok in sendvič tudi Goran Dragić," začenja svojo zgodbo naša bralka Deborah, ki se je opogumila in do našega košarkarskega junaka poslala svojo mlajšo sestro, ki je Gorana prosila za avtogram in fotografiranje.

"Bila sem resnično presenečena, kako 'kul' je bil. Takoj je, čeprav mu prostega časa verjetno zdaj res primanjkuje, privolil v fotografiranje in bil zelo prijazen. Malo se je pošalil z nami, potem pa je prišel še njegov brat Zoran in se tudi on slikal z nami," je nad junakoma navdušena bralka, ki nam je povedala tudi, da ste se povsem sproščeno pogovarjala. V pogovoru sta povedala, da sta po tekmah nekoliko utrujena, a vseeno prijetno presenečena, koliko ljudem pomeni njihova igra. "Rekla sta, da sta vesela, da je v Sloveniji toliko zvestih navijačev, da je bilo to, kar se je dogajalo med evropskim prvenstvom, nekaj, kar nista pričakovala," nam je še zaupala Deborah.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin