Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
18. 8. 2013,
15.52

Osveženo pred

2 leti, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Nives Orešnik Rado Mulej finale lepotno tekmovanje šov

Nedelja, 18. 8. 2013, 15.52

2 leti, 2 meseca

Foto: Poletno vroče bikini lepotice

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
V enem od največjih termalnih kopališč pri nas se je na finalu mis bikini po pisti sprehodilo 11 slave željnih lepotic. A le ena je postala mis bikini Slovenije 2013.

Maja Ražnjevič, 23-letna študentka, ki se ji je z udeležbo na prvem lepotnem tekmovanju nasmehnila sreča, je po končanem finalu žarela od sreče. A od sreče je žarela tudi organizatorka Suzana Zekovič, ki so jo dekleta s šopkom rož, tik pred finalom, presenetila kar na odru. Solzic, seveda tistih sreče, ni manjkalo. ''Veseli me, da nam je tudi to leto uspelo s pomočjo vseh, ki nam pomagajo, pripeljati to vedro, poletno, zabavno lepotno tekmovanje do konca. Z zmagovalko, ki jo je izbrala žirija, sem zadovoljna in prepričana sem, da bo vse leto lepo zastopala naše tekmovanje,'' je po koncu povedala Zekovičeva.

Med samim finalom presenečenj ni manjkalo: žirija, v kateri so med drugim sedeli Rado Mulej, mis Slovenije 2012 Nives Orešnik, mis bikini 2012 Tanja Savanović, oblikovalci, frizerji, pokrovitelji in nekdanje misice se je prav tako dobro znašla med zastavljeno nalogo, ko so presenečeni ugotovili, da bodo morali dekletom vprašanja zastaviti v živo. Da ne bi kdo pomislil, da so bila vprašanja dogovorjena vnaprej, so organizatorji s tem delom ocenjevanja presenetili tako žirijo kot dekleta, ki so se, milo rečeno, dobro odrezala.

Svojevrsten šov je na odru pričarala plesna skupina Zeko, pa čarovniški Marlitz šov, Rado Mulej pa ne bi bil Rado Mulej, če ne bi med tekmovanjem samim pripravil še zanimivo in smešno točko. Glasbeni gost Čira, zvezdnik iz Beograda, je navdušil s svojim nastopom in po dobrih dveh urah in pol, štirih izhodih in dveh izločanjih smo dobili zmagovalko, njene spremljevalke in nagrajenke, ki jih je izbralo občinstvo in fotografi. Nagrade so poleg zmagovalke prejele še: Maja Vukmanovič, Ines Džonlič, Tea Recek, Tara Tanita Kiseljak in Vanja Fideršek.

''Osebno se mi je tekmovanje zdelo zelo simpatično, sveže, poletno. Všeč mi je bilo,'' je povedala po končanem tekmovanju mis Slovenije Nives Orešnik, prikimal pa ji je tudi Rado Mulej, ki se je ves čas prireditve prijetno zabaval. ''Prijetno tekmovanje, popestritev sobotnega dogajanja in spontanost so mi bile resnično všeč,'' je dodal Rado.

Kaj bo uspelo Maji Ražnjevič od naslova iztržiti, bo pokazal čas, a mlada lepotica, ki študira pravo v Novi Gorici in si želi postati državna tožilka, ima vse možnosti, da uspešno zakoraka v svet mode, blišča in lepote.

Celotno dogajanje med lepotnim tekmovanjem si oglejte v fotogaleriji.

Ne spreglejte