Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
29. 3. 2016,
9.14

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogočajo Terme Krka

Natisni članek

advertorial Terme Krka Šmarješke Toplice festival lepote in razvajanja

Torek, 29. 3. 2016, 9.14

2 meseca, 1 teden

Prijateljstvo je dragoceno

Vsebino omogočajo Terme Krka
Terme Krka, Gremo me po svoje

Dragocene vezi s tistimi, ki jim zaupamo, lahko trajajo vse življenje in nam vedno pomenijo trdno oporo in zavetje. Zato je treba prijateljstvo negovati in se zanj potruditi.

Izžrebali smo nagrajenko, ki prejme brezplačen vikend program v Termah Krka: Punce, gremo me po svoje, na festival lepote in razvajanja, za 3 prijateljice!

Nagrajenka je Stanislava Rot.

Čestitamo!

Punce, gremo me po svoje!

Izberimo vikend zase, da bomo imele dovolj časa za klepet in dovolj priložnosti za nepozabna doživetja, ki bodo tema naših pogovorov še dolgo po vrniti domov.

Pojdimo na razvajanje, na prav poseben festival lepote in razvajanja! Da se bomo lahko naužile sveže pomladne energije, se nasmejale, sprostile, se malo polepšale in – naredile kakšen "kul" selfie.

 

Čudežna moč pomladnega razvajanja v Termah Krka

V toplih vrelcih se nas lahko dotakne pomladno sonce – kako dobrodejno, saj koža dobi zdrav ten, ogrci izginejo in telo se naužije vitamina D. Savne, nege ter masaže sproščajo, regenerirajo in polepšajo. Še posebej če si najprej privoščimo nežen in dišeč piling. Počutje po pilingu je naravnost odrešujoče, saj se hkrati z odmrlimi celicami znebimo tudi občutka pikajoče in pretesne kože.

Nordijska hoja v prebujajoči se naravi napolni baterije. In stopi nekaj "zimskih zalog" maščobe. To pa spomladi nujno potrebujemo, kajne?  | Foto: Nordijska hoja v prebujajoči se naravi napolni baterije. In stopi nekaj "zimskih zalog" maščobe. To pa spomladi nujno potrebujemo, kajne?

Ste za razvajanje, vonj po morju ali detox?

Imate raje razvajanje v čudovitem ambientu design hotela ali vonj po morju? Ali pa bi raje izbrale detox vikend v najboljšem spaju?

Japonska kopel v Termah Dolenjske Toplice v trenutku odplakne skrbi. | Foto: Japonska kopel v Termah Dolenjske Toplice v trenutku odplakne skrbi.

Izberite po želji:

V Termah Dolenjske Toplice bomo lahko uživale v design Hotelu Balnea Superior, ki so ga gostje in strokovnjaki uvrstili med sedem najboljših wellness hotelov v Evropi. Poln je umetnin in "chill out" kotičkov za sproščen klepet. S hotelom je povezan moderen center za sprostitev Balnea, kjer nas čaka pravi raj termalnih užitkov, savn in masaž.

V Termah Šmarješke Toplice bomo obkrožene s čudovito naravo, ki vabi na nordijsko hojo, ali pa na kopanje v termalnem bazenu sredi parka. To je še posebno doživetje ob jutrih, ko se dvigujejo čarobne meglice. Posebnost so tudi razstrupljevalni sokovi. Vitarium Spa & Clinique, ki se že vrsto let uvršča med najboljše wellnesse v Sloveniji in je poznan kot prvi mediko wellness v Evropi s programi razstrupljanja in hujšanja, pa vas bo očaral z očarljivim ambientom in vrhunskimi storitvami za dušo in telo.

Vas mika morje? Vabljene v najlepši zaliv slovenske obale, ki je del zaščitenega krajinskega parka. Na sončni strani zaliva, med cvetočimi mandeljni, mimozami in brnistrami, leži Talaso Strunjan. Uživale boste na sprehodih ob Mesečevem zalivu, opazovale mogočen klif, ki je največji na Jadranu, ter preganjale pomladno utrujenost ob energijskih vajah sredi solin. V Talaso centru Salia se bomo sproščale na masažah z mediteranskimi zelišči, v savnah z razgledom na oleandre in pinije, in v velikem bazenu z ogrevano morsko vodo.

V Šmarjeških Toplicah se bomo naučil, kako se znebiti strupov.  | Foto: V Šmarjeških Toplicah se bomo naučil, kako se znebiti strupov.

Recept za spomladanski razcvet: nega, masaža, kopanje, savne in narava

Vsak wellness ima za nas pripravljeno najboljšo spomladansko razvajanje – masažo telesa z lulur kozmetičnim jogurtom in darilo: masažo obraza, ki je vključena v paket. Izbirale bomo še med vrsto drugih odličnih storitev, ki bodo na festivalu na razpolago s popusti, kar do 30 odstotkov ceneje.

Prepustile se bomo zdravilnim učinkom vode v bazenih in masažam v jacuzzijih. Zvečer bomo v soju sveč, pod zvezdami, nazdravile na naše prijateljstvo.

Navdušili nas bodo novi rituali v savnah: vrtinčenje zraka, pilingi in pomlajevalne obloge s popolnoma naravnimi kozmetičnimi izdelki. | Foto: Navdušili nas bodo novi rituali v savnah: vrtinčenje zraka, pilingi in pomlajevalne obloge s popolnoma naravnimi kozmetičnimi izdelki.

 

Kaj pa ljubiteljice telovadbe?

Razgibale se bomo na aqua aerobiki, na nordijski hoji in na jogi (v Dolenjskih Toplicah). Samotarke bodo navdušene nad lepimi tereni za jutranji tek. Bolj vedoželjne bomo izdelovale naravno kozmetiko ali se naučile nekaj čudodelnih masažnih prijemov (v Šmarjeških Toplicah). Veščina, ki pride prav tudi doma.

Preden se vrnemo domov, se bomo prepustite spretnim rokam kozmetičark,da nas uredijo od glave do pet po posebej ugodnih cenah.

Spočite, lepe in malce poredne. Punce, sta za? | Foto: Spočite, lepe in malce poredne. Punce, sta za?

Nahranimo telo s svežimi vitamini

Na samopostrežnem zajtrku in na večerji boste lahko izbirale med raznoliko ponudbo okusnih jedi. V Termah Krka jih pripravljajo iz zdravih, svežih živil lokalnega izvora, ki so bogate z vitamini in minerali ter ne vsebujejo umetnih dodatkov.

Spomladi telo potrebuje največ vitaminov in mineralov. | Foto: Spomladi telo potrebuje največ vitaminov in mineralov.

Dame, kaj pa vaši gospodje?

Na program se lahko prijavite tudi v dvoje, v moški družbi, ali pa sami – vseeno, da se boste le imeli lepo. Festival lepote in razvajanja bo edinstveno doživetje, ki ga preprosto ne smete zamuditi.

Informacije in rezervacije: Punce, gremo!

Punce, izberite vikend po svoje. V Termah Šmarješke Toplice, v Termah Dolenjske Toplice ali v Talasu Strunjan, v marcu ali aprilu, od 11. marca do 2. maja. Za nepozabna skupna doživetja.

 
Ne spreglejte