Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
13. 1. 2015,
13.05

Osveženo pred

2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

morje zimske počitnice Hoteli Bernardin Piran Portorož razvajanje bazen

Torek, 13. 1. 2015, 13.05

2 meseca

Veste, kje so največji bazeni z ogrevano morsko vodo?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Zakaj bi pozimi na račun prišli samo tisti, ki obožujejo sneg in bele strmine. Če tudi v tem času bolj pogledujete proti morju, si počitnice privoščite kar tam in izkoristite prednosti morske vode.

Sprostite se ob pogledu na morje

Ni razloga, da si ne bi privoščili zimskih počitnic na Obali, če si želite malce oddiha. Blagodejne učinke morskega zraka lahko ujamete tudi pozimi. Odpravite se na morje, sprostite se ob pogledu na plaži, pozneje pa si privoščite še razvajanje.

Kam na oddih na Obali?

Pogled na enega najlepših delov slovenske Obale boste našli ob sprehajalni poti med Piranom in Portorožem. V bližini poiščite nekdanjo samostansko cerkvico Sv. Bernardina, po kateri je naselje dobilo ime. Tam se nahaja hotel Histrion, ki ga obdajata morje in majhna marina ter ponuja wellness, vodni park, zasebno plažo, zunanje bazene in več restavracij ter kavarn. Prednost hotela so tudi prijazne cene, zato ne boste imeli slabe vesti, ko si boste privoščili malo razvajanja.

Ideje za popoln morski užitek

Bivanje v hotelu je lahko nepozabno, saj se osebje vedno potrudi, da se njihovi gostje počutijo prijetno in udobno. Ponujajo kar najboljše storitve: brezžično omrežje na javnih mestih, varstvo otrok, poslovni center, bar, menjalnica so samo nekatere od njih. Poleg nastanitve v prijetnih sobah so na voljo dodatne možnosti za rekreacijo, pa tudi masaža, parna kopel, notranji bazen. Če iščete prijeten kraj za bivanje v Portorožu, je ta hotel prava izbira za vas.

Najboljše pri tem je, da lahko tudi pozimi uživate v morski vodi – ponujajo vam namreč največje bazene z morsko vodo na slovenski Obali. Sprostite se v njihovih bazenih, ki so obdani z bujnim mediteranskim rastlinjem in vam ponujajo čudovit pogled na morje.

Pozitivni učinki morske vode

- vsebuje ključne elemente za naše zdravje: natrij, magnezij, kalcij, kalij, silicij ter celo srebro in zlato; - morska sol deluje kot antiseptik in antihistaminik in preprečuje alergijske reakcije; - vsebuje magnezij, ki deluje proti stresu; - blaži bolečine, zmanjšuje vnetja, spodbuja izločanje tekočin iz telesa; - kopanje v morju spodbuja delovanje organov – jetra, ledvice, koža … −, ki iz telesa izločajo strupe; - blagodejno vpliva na kožo in omili kožne težave, kot so dermatitis, luskavica in različni kožni ekcemi.

Razvajanje za vso družino

Da lahko na svoj račun pridejo vsi člani družine, imajo gostje hotela tudi neposreden dostop v Wellness Histrion, center za celovito nego zdravja, lepote in dobrega počutja. Strokovnjaki z različnih področij vam bodo pomagali pri izbiri nege za vas. Privoščite si lahko:

- masaže, - blatne obloge, - sprostitveno terapijo, - fizioterapijo, - nego obraza, - savno.

Ste ugotovili, da bi vaša družina potrebovala takšen oddih in preživela nekaj kakovostnega skupnega časa? Sodelujte v nagradni igri, v kateri hotel Histrion podarja tridnevne počitnice za vso družino v času od 1. marca do 23. maja 2015.

Ne spreglejte