Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
6. 3. 2014,
12.48

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

izlet dan žena

Četrtek, 6. 3. 2014, 12.48

6 let, 7 mesecev

Preživite dan z najljubšo žensko

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Letos dan žena praznujemo v soboto, zato si boste lahko za vašo partnerico, mamo, babico ali hčer vzeli več časa kot med delovnim tednom.

Upamo, da se posebnih žensk v svojem življenju spomnite vsak dan, vendarle pa jim lahko ta konec tedna posvetite še nekoliko več pozornosti. Zagotovo se bodo razveselile cvetlice ali sladkega darila, še lepše pa bo, če jih povabite, da z vami preživijo dan ali vsaj nekaj ur.

Če rade dobro jedo … Veliko restavracij in gostiln po Sloveniji je ta konec tedna pripravilo posebno ponudbo za dan žena, če pa bi jo radi presenetili še s kančkom adrenalina, lahko to storite že nocoj. Restavraciji Dvor Jezeršek in Krištof namreč danes ob 18. uri pripravljata tako imenovano Večerjo na zajli, ki vam jo postrežejo v kabinah krvavške žičnice. Tako uživate v vrhunski hrani, obenem pa v neponovljivem razgledu.

Če si želijo nežnih zvokov … Prav na dan žena v Cankarjevem domu gostuje Helena Blagne, ki bo z zasedbo vrhunskih glasbenikov svoje največje uspešnice zapela v "unplugged" različici. Koncert ene najuspešnejših žensk v slovenskem glasbenem prostoru bo za romantično dušo pravi balzam, kajne?

Če so ljubiteljice filmov … Zakaj ne bi večera preživeli v temi kinodvorane? Kupite njene najljubše bombone in jo presenetite z vstopnicama za film po njenem okusu. Če niste prepričani, kaj ji je všeč, pa predlagamo slovenski film Panika, ki bo s svojo tematiko ravno pravšnji za dan žena.

Če imajo rade šport … Če je vaša najljubša navdušena smučarka oziroma gledalka smučarskih tekem, se ta konec tedna odpravita v Kranjsko Goro, ki bo gostila že 53. tekmovanje za pokal Vitranc. Na podkorenski strmini se bodo fantje v soboto pomerili v veleslalomu, v nedeljo v slalomu, med tekmama pa bo v soboto zvečer vroče pred dvorano Vitranc, kjer bo po žrebanju štartnih številk za slalom koncert, na katerem bodo med drugim nastopili Elvis Jackson in Tony Cetinski.

Ne spreglejte