SiolNET. Trendi Potovanja
Vsebino omogoča Si.mobil

Foto: Si.mobil

  • Messenger
  • Messenger

Pevka, kakršne še ni bilo

 | Foto:
Vsebino omogoča Si.mobil

Foto: Si.mobil

Ko je prišla in stopila pred mikrofon, so si bili brez besed edini: zvezda je bila rojena. Zasanjajte se ob pripovedi o skrivnostni pevki v kratki zgodbi Njena pesem avtorja Ferija Lainščka.

Plažnice so brezplačne kratke zgodbe za preganjanje poletnega dolgčasa izpod prstov priznanih slovenskih avtorjev.

Namenjene so tako tistim, ki jim je v kovčku zmanjkalo prostora za knjigo, kot tistim, ki jim je smisel življenja branje na plaži. Nova Plažnica izide vsak torek, četrtek in soboto v tednu na: plaznice.odljudi.si.

"Ne bodite smešni!" se je zdaj kar vzpel in tudi drugi so pristopili. "Vaše zgoščenke bodo že na pomlad na razpolago v tisočih izvodih …" (Feri Lainšček: Njena pesem

 | Foto:


Feri Lainšček

Pisatelj, pesnik, dramatik in scenarist Feri Lainšček (1959) živi in ustvarja v Murski Soboti. Je eden izmed najbolj branih slovenskih pisateljev. Njegov roman Namesto koga roža cveti je dosegel skupno naklado 32 tisoč izvodov, pesniška zbirka Ne bodi kot drugi je bila prodana v nakladi 12 tisoč izvodov, celovečerni film Petelinji zajtrk, ki je bil posnet po njegovem romanu z enakim naslovom, pa je drugi najbolj gledan film v samostojni Sloveniji.

Za svoja dela je prejel številne nagrade, tako za najboljše romane kot za filmske scenarije. Feri Lainšček je tudi slovenski pisatelj, katerega literarna dela so doživela največ filmskih adaptacij.


"Prelistajte" še po preostalih Plažnicah:

Kaj boste brali letošnje poletje?

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin