SiolNET. Trendi Odnosi
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Skrbno varovane moške skrivnosti

2

termometer

Vsak ima svojo skrivnost, ki je noče deliti, tudi moški. Izbrali smo nekaj najpogostejših stvari, ki jih moški prikrivajo, da bi bili v ženskih očeh še naprej popolni.

Vsak ima svojo skrivnost, ki je noče deliti, tudi moški. Izbrali smo nekaj najpogostejših stvari, ki jih moški prikrivajo, da bi bili v ženskih očeh še naprej popolni.

Nesamozavest Nesamozavest je za moške nekaj takšnega kot značajska napaka, zaradi katere so manj možati, zato jo seveda skrbno prikrivajo. Zagotovo ni moškega, ki bi ženski povedal, da je nesamozavesten, zato pa lahko to sama opazi – če se hoče moški ljubiti samo v temi, njegova samopodoba ni prav bleščeča. Rešitev: povejte mu, da vam je všeč točno takšen, kot je.

Spogledljivost Tudi če ženska ujame moškega pri spogledovanju z drugo, bo moški to vedno zanikal in se izgovarjal, da mu je le nekaj padlo v oko, da je pravzaprav hotel videti le avtomobil, ki je peljal mimo in podobno. Namesto da se prepirate, ga raje oponašajte in se tudi sami razglejte po moški okolici, zraven pa trdite, da le ugotavljate prisotnost prašnih delcev.

Mehko srce Čeprav so lahko zelo čustveni, bodo moški svoje mehko srce skrivali, tudi za osornostjo, če je treba, ker nočejo, da bi jih svet doživljal kot slabiče, ki se razjokajo za vsako malenkost. Oni so vendar močni, jočejo ženske in pika, kar pa še ne pomeni, da se doma, daleč od oči javnosti, ne bodo crkljali z družino ali psičkom ali se zasolzili ob gledanju romantične drame.

Strahovi Lahko, da je vašega moškega strah pajkov ali teme, vendar tega za živo glavo ne bo priznal. Če pa že, potem bo malomarno zamahnil z roko, da mu pač niso všeč, nikoli pa ne bo povedal, da se zraven od strahu poti po hrbtu, težko diha in doživlja napad panike. Moški mislijo, da jih strahovi delajo manj možate, zato jih poskušajo obravnavati postransko in površinsko, raje živijo z mislijo, da so Supermani.

Denar Moški so obsedeni z denarjem, saj denar pomeni moč in moč pomeni vpliv. Zato se tako trudijo, da bi bili uspešni, saj uživajo v materialni potrditvi, ki si jo lahko privoščijo, in radi razkazujejo svojo finančno uspešnost. Po drugi strani pa moški ne želijo razpredati o tem, kako pomemben je zanje denar, saj si ne želijo, da bi bili ženski privlačni le zaradi tega.

Druge ženske Ni ga moškega, ki bi svoji ženski povsem sproščeno razkril, s koliko ženskami je spal, preden je spoznal njo. Če bo rekel preveč, bo narobe, ker ni znal imeti zaprte zadrge, če bo rekel premalo, bo izpadel kot neizkušen v postelji, zato je najbolje, da reče nekaj vmes, resnico pa zadrži zase. No, pa saj tudi ženske počnejo enako, mar ne?

Številka ena Če svojemu moškemu ne poveste dovolj pogosto, da je najboljši, najbolj zaželen in najbolj privlačen moški na svetu, to napako čim prej popravite, saj se moški topijo ob tako lepih komplimentih, tudi če tega ne pokažejo. Moški pač potrebujejo občutek, da so središče vesolja, zakaj jim ga ne bi privoščili?

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin