Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
5. 2. 2016,
14.13

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Ilirija

Natisni članek

Ilirija valentinovo advertorial

Petek, 5. 2. 2016, 14.13

2 meseca, 1 teden

Nočeš polomije na valentinovo? Imamo idejo!

Vsebino omogoča Ilirija

Moški, tokrat bomo začeli malo drugače. Najprej bomo razčistili, česa ji na valentinovo nikakor ne podariti. A ne skrbite: našli smo tudi popolno rešitev.

10 valentinovih daril, ki vas bodo spravila v hudo zagato

Ženske so včasih zapletena bitja. In tudi če mislite, da jo poznate do potankosti, se včasih to lahko obrne proti vam. Ste prepričani, da imate spet popolno valentinovo darilo, ki jo bo očaralo nad vašo izvirnostjo?

Preden ga kupite in ovijete s srčkasto pentljo, preverite spodnji seznam – če se je znašel na njem, je morda čas, da razmislite o alternativi. Že res, da pravijo, da misel šteje, a včasih s tem stavkom pač ne morete popraviti nerodne izbire.

Zdaj pa k bistvu: pripravite ji popolno valentinovo

Ste že na pol poti, saj zdaj veste, kako se izogniti polomiji. Potrebujete le še idejo, kaj bosta na ta dan počela, in idejo za darilo, ki ga bo iskreno vesela.

Kje bosta, je pravzaprav vseeno. Počnita tisto, kar rada počneta skozi vse leto, pa naj bo to ogled dobrega filma v kinu, večerja v restavraciji, sprehod po mestu ali lenarjenje doma. Edino pravilo: bodita sama, naj bo to vajin dan. Z darilom pa ji pokažite, da ste se letos zares potrudili. Dovolite nam namig …

Modni in lepotni trendi narekujejo, da je najbolj "in" ter noro darilo za letošnje valentinovo ghd kodralnik za lase, ki je obnorel ves ženski svet. Z ghd kodralnikom bodo namreč njeni lasje še naprej čudoviti in vedno popolno urejeni. S tem pa ste ravnokar našli tudi najlepši način, da ji poveste, da jo preprosto obožujete. Morda pa ga bo z veseljem uporabila že za valentinov večer.

Kateri kodralnik bo pravi?

Nekaj pomoči pri izbiri.

Classic Curl Tong za oblikovanje klasičnih kodrov, ki je primeren tako za krajše kot daljše lase,

Creative Curl Wand za videz razmršenih kodrov,

Soft Curl Tong za mehke in gostejše kodre.

Ne spreglejte