SiolNET. Trendi Odnosi
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nasveti prešuštnikov: Kako varati, da vas ne bi ujeli

2

termometer

Da ljudje nismo monogamni, je trditev, ki jo boste pogosto slišali iz ust tistih, ki so nezvesti partnerju, razkrivamo pa vam tudi, kako to počnejo, ne da bi jih pri tem odkrili.

Spletna stran AshleyMadison, ki ljudem, ki si želijo skočiti čez plot, pomaga pri iskanju "partnerja", je izvedla raziskavo, v kateri je sodelovalo 110 tisoč prešuštnikov. Ti so razkrili, kaj je treba obvladati pri nezvestobi, da vas partner ne bi razkrinkal. Včasih je bilo treba le izbrisati ostanke šminke na obleki ali prikriti parfum, danes je treba znati veliko več.

Jezik za zobe Enajst tisoč udeležencev ankete je razkrilo, da moškemu ali ženski, s katerim varajo partnerja, ne odkrivajo podrobnosti iz svojega življenja, kot so na primer, kje so doma ali kje je partner v službi, ne pred afero ali po njej, da jih ljubimec ne bi mogel razkrinkati.

Partner na službenem potovanju Devet odstotkov vprašanih odpotuje daleč od doma, da bi skočili čez plot, zato da jih ne bi opazil kdo, ki jih pozna.

Skrivanje dokazov Če ne želite, da partner izve za nezvestobo, se je treba takoj naučiti, katere stvari bi vas v hipu izdale in kako: ne pozabite na gesla za odklepanje mobilnega telefona in aplikacije, ki poskrbijo, da skrito ostane skrito, na primer Blackbook.

Ne spreminjajte se Prešuštniki trdijo, da je zelo pomembno, da ne spreminjate svojega vedenja ali svojega videza, medtem ko razmerje traja.

Uporabljajte zaščito Kondom je tu zato, da ga uporabite, pravijo ljudje, ki varajo, saj je zadnja stvar, ki si jo želijo, spolno prenosljiva bolezen ali nezaželena nosečnost.

Ne puščajte sledov Drugače povedano: večerje in hotele plačujte z gotovino, ne s kartico.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin