Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
26. 5. 2014,
13.41

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

ljubimec Elvis Presley Hugh Hefner

Ponedeljek, 26. 5. 2014, 13.41

8 let

Najslabši (znani) ljubimci

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
V zgodovino so se zapisali z bleščečimi dosežki na mnogih področjih - razen na enem.

Ameriška spletna stran Nerve je sestavila seznam znanih moških, ki so zasloveli s svojimi sposobnostmi, le v postelji se niso nikoli izkazali. Seznam je nastal tako na osnovi zgodovinskih dejstev in zapisov kot govoric, zato ga ni treba jemati povsem resno … Ali pač?

Ludvik XVI.

Francoskemu kralju, ki je med francosko revolucijo umrl po giljotino, menda kar sedem let ni uspelo "konzumirati" zakona z Marijo Antoinetto. Šušljalo se je o različnih vzrokih za sušo v postelji, od impotence do kraljeve pretirane obdarjenosti, glavni vzrok pa je bil verjetno preprosto dejstvo, da se zakonca nista privlačila. No, zakonske težave je rešil brat Marije Antoinette Jožef II., ki je z Dunaja pripotoval na francoski dvor, da bi svaku dal nekaj koristnih nasvetov. Očitno so delovali, saj je kraljevemu paru končno uspelo opraviti svojo dolžnost, Ludvik XVI. pa je ob neki priložnosti izjavil: "Žal mi je, da se dolgo nisem zavedal, za kakšen užitek gre!"

Jean-Paul Sartre

Francoski eksistencialistični filozof in pisatelj je sredi 20. stoletja veljal za pravega zvezdnika. Ne le da so vsi želeli slišati njegovo mnenje o praktično čemerkoli, ampak so se mu želeli tudi čim bolj približati. Nikoli ni veljal za privlačnega moškega, a je ženske osvajal s svojim intelektom. Sam sebe je rad opisoval kot "akademskega Don Juana", ki ženske "podira" z močjo svojega jezika. Kljub temu pa se ni znebil govoric, da povsem pogori, ko gre v postelji zares.

William Butler Yeats

Irski pesnik, eno najpomembnejših imen literature 20. stoletja, je večino svojega življenja trpel za impotenco. Pri 68 letih pa se je odločil, da bo svojo težavo rešil z operacijo. Po nekaterih (ekstremnih) navedbah naj bi mu zdravniki v testise vsadili del kozjih testisov, po drugih virih pa naj bi mu opravili vazektomijo. Kakorkoli že, Yeats je trdil, da je bil poseg izjemno uspešen in je z več zunajzakonskimi razmerji do smrti poskušal "nadoknaditi" zamujeno.

Franz Kafka

Še en literat, eden najpomembnejših pisateljev v svetovnem merilu, se je sicer pogosto spuščal v avanture za eno noč, a so se mu spolni odnosi menda preprosto gnusili. "Koitus je kazen za srečo, da si z nekom," naj bi nekoč izjavil pisatelj, ki se je spopadal z izjemno nizko samopodobo in se svojega telesa tako zelo sramoval, da se tudi v kopališčih oziroma zdraviliščih ni nikoli slekel do golega.

Elvis Presley

Kralj rock'n'rolla je bil lomilec ženskih src, a ko mu jih je uspelo dobiti v posteljo, menda ni bilo nobenega ognjemeta. Elvisov prijatelj Byron Raphael, ki je bil sredi 50. let zadolžen za to, da Kralju priskrbi dekleta, je pozneje trdil, da so bile mnoge precej razočarane, med njimi tudi filmska igralka Natalie Wood, ki je Raphaelu dejala, da Presley preprosto ne ve, kaj počne – ne glede na to, kako ognjevito je znal na odru vrteti boke.

Hugh Hefner

Človek, ki si je svoje bogastvo prislužil z erotiko, bi moral biti prav ognjevit ljubimec, kajne? No, več njegovih nekdanjih priležnic je izdalo, da je ravno obratno. Njegova nekdanja zaročenka Crystal Harris je denimo izjavila, da sta s Hefom seksala le enkrat in še takrat mu je uspelo erekcijo obdržati kakšni dve sekundi. Še ena njegova bivša, Kendra Wilkinson, ga je oklicala za "enominutneža", Izabella St. James pa je izdala, da oče Playboya med seksom le "leži kot mrtva riba".

Ne spreglejte