SiolNET. Trendi Odnosi
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Najslabše, kar lahko ženska stori med seksom

4

termometer

So stvari, ki jih moški med rjuhami preprosto ne prenesejo, ker jim pokvarijo užitek, zato se jim je pametno izogibati, če imate namen ostati z njimi.

Igranje orgazma Seveda je moškim zelo všeč, če ženska z njimi doživi orgazem, vendar sovražijo, če ga odigrajo. To moškega lahko prizadene in razočara, pa tudi za žensko ima slabosti - moški bo verjel, da z njim uživa, zato ne bo spremenil svoje tehnike in bo nadaljeval, ona pa ne bo doživljala orgazmov.

Tiha pričakovanja Moški ne znajo brati misli, zato je lepo, če jim ženske preprosto povedo, kaj in kako jim je všeč, ne pa, da to tiho in ljubosumno držijo zase. Zlasti cenijo, če ženska uporablja sočne izraze, saj imajo radi izzive in obožujejo ženske, ki vejo, kaj jih vzburja.

Dolgčas Postelja se po mnenju moških uporablja za spanje, no, pogosto tudi za seks, sicer pa se lahko seksa kjerkoli v stanovanju, kajne? To lahko poživi monotono spolno življenje, pa tudi menjavanje spolnih položajev spada zraven.

Brez poguma Moški so brez dvoma veliki osvajalci, a nimajo nič proti, če jih kdaj osvoji ženska. Še več, njen pogum cenijo in sklepajo, da se za njim skriva veliko strasti in želje po ljubljenju, poleg tega pa jim ženska s tem odprto pokaže, kako zelo jo vzburja.

Ne gre južneje Moški obožujejo oralni seks in so zelo razočarani, če ženski ni do tega ali če se tega loti površno in brez strasti. Če bo treba, so se pripravljeni o tem tudi pogovarjati, samo da bodo dosegli, kar si želijo.

Dialog Nič ni narobe, če se ženski zahoče sočnega in "umazanega" dialoga v trenutkih največje strasti, drugače pa je, če ženska prekine spolni odnos, ker bi rada začela pogovor o tem, kam njuna zveza pelje.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin