Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
19. 10. 2013,
14.25

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

orgazem spolnost seks

Sobota, 19. 10. 2013, 14.25

7 let, 12 mesecev

Najboljša pot do orgazma

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Ženski orgazem vedno pleni veliko pozornosti, saj velja za nekaj skrivnostnega, sploh kadar ga ni mogoče tako lahko doseči. Razkrivamo vam, kako to popraviti in pogosteje uživati v vrhuncu.

Prebudite tekmovalnost Če ne veste, kako bi med rjuhe vnesli več akcije, lahko začnete tudi zunaj postelje, na primer tako, da partnerja povabite na igro tenisa. Raziskave namreč kažejo, da napetost in tekmovalnost prebujata hormone, med drugim tudi tiste, ki vplivajo na spolnost. Ne čudite se, če bo vaš orgazem po igri tenisa spominjal na potres.

Pogrejte se Pred ljubljenjem si privoščite toplo kopel, ki bo izboljšala pretok krvi po vsem telesu, tudi v spolnih organih, ki tako postanejo bolj občutljivi in dovzetni za dotik. Poskrbite, da bo prostor topel, za boljšo izkušnjo pa si lahko na spolovilo za nekaj minut položite toplo tkanino, da se ogrejete in pripravite na orgazem, ki bo prišel z lahkoto.

Afrodiziak pomaga V skodelico toplega mleka vmešajte žličko žafrana, ki bo prebudil speče strasti in vam olajšal pot do orgazma. Učinkovit afrodiziak je tudi cimet, iz katerega si lahko pripravite čaj ali pa prižgete cimetovo svečko oz. palčke, ki bodo z vonjem povečale vaš spolni apetit. Vedno pa lahko najdete svoj afrodiziak, za katerega veste, da preverjeno učinkuje.

Spremljajte svoj ciklus Prve dni menstrualnega ciklusa višina testosterona narašča, kar povečuje libido in željo po seksu, prsi, vagina in klitoris so bolj občutljivi, zato lahko hitreje dosežete močan vrhunec ali celo več njih. Pogosto želja po spolnosti narašča tudi v dneh ovulacije, zato ne spreglejte znamenj, ki vam jih pošilja lastno telo.

Uporabljajte vibrator Raziskave so pokazale, da ženske, ki uporabljajo vibrator, hitreje dosežejo orgazem, ko se ljubijo s partnerjem. Zagotovo bolje poznajo svoje telo in njegove strateške točke in jih ni sram uživati, zato so samozavestne, kar godi tudi partnerju, ki se bo še bolj potrudil za vas.

Ne spreglejte