Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
22. 8. 2017,
13.45

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Lidl Slovenija

Foto in video: Lidl Slovenija

Natisni članek

advertorial Lidl Slovenija Stikeez

Torek, 22. 8. 2017, 13.45

2 meseca, 1 teden

Sadje in zelenjava pred novimi izzivi

Vsebino omogoča Lidl Slovenija

Foto in video: Lidl Slovenija

Pred prihodom jesenskih dni se moramo dobro pripraviti, saj ti ponavadi prinašajo cel kup novih obveznosti. Poleg tega, da uživamo veliko svežega sadja in zelenjave ter se veliko gibamo na prostem, moramo nujno poskrbeti tudi za zabavo.

stikeez | Foto:

Pogosto lahko slišimo priporočila glede uživanja raznolike prehrane, malo manj jih je namenjenih razvedrilu in spodbujanju kreativnosti. Kdaj ste nazadnje svoji domišljiji pustili prosto pot?

Igra in zabava naj postaneta del našega vsakdanjika ne glede na našo starost. Prav vsi se moramo kdaj pa kdaj prepustiti čarom igre.

Tokratno zabavo nam ponuja 24 novih figuric Stikeez, ki jih že lahko zbiramo v prodajalnah Lidl povsod po Sloveniji. Pisane in hudomušne figurice nas bodo razveselile in nam dale dovolj energije za vsakodnevne izzive. Prepustimo se domišljiji in se veselimo z našimi otroki ter skupaj zbirajmo nasmejane cvetače, buče, jabolka in sočivje.

Kaj vse zmore Stikeez? Oglejte si video:

Vragolije z bučkami, jagodami in drugim sočivjem

Da bo jesen še bolj igriva, si na pametni telefon naložimo aplikacijo, s katero bomo lahko uganjali različne vragolije.

Aplikacijo si lahko prenesemo tukaj: iTunes in Google Play.

Različne igrice za sprostitev so na voljo tudi na spletni strani Stikeez, kjer lahko z otrokom vadimo igrice povezovanja številk, iskanja obrisov, lovimo figurice v košaro, barvamo ter sadimo sadje in zelenjavo. Igrice so zabavne, poučne in bodo otroku pomagale, da na prijazen način začne spoznavati oblike, razvrščanja in zaporedja.

Vse to mu bo koristilo pri prvih korakih v šolo. Za lažji vstop v šolske klopi je na voljo tudi barvit urnik Stikeez, ki si ga lahko shranite na računalnik in natisnete.

Kako do Stikeezov?

stikeez | Foto:

Ob vsakem nakupu nad deset evrov v prodajalnah Lidl dobite brezplačno figurico Stikeez. Zbirateljske figurice je mogoče tudi kupiti. Z njimi lahko napolnimo čisto svoj vrtiček – zbirateljski album. Na voljo je tudi zbirateljska vrečka Stikeez, kjer bo vedno prostor za male zaklade ali za podvojene figurice, ki jih lahko tudi menjamo. Lidl Slovenija je že odprl izmenjevalnico Stikeez, kjer prek Facebooka potekajo menjave figuric Stikeez. Če sta torej prejeli dve enaki figurici, ju lahko v izmenjevalnici zamenjate in tako poskrbite, da bo vaša zbirka čim prej popolna.

stikeez | Foto:

Stikeez na vsakem koraku #StikeezSTržnice

Druščino Stikeez lahko spremljate na Instagramu, Twitterju, kanalu na YouTubu, spletni strani Lidl Stikeez in Facebooku, kjer lahko svoje figurice tudi zamenjate.

Prenesite si brezplačno noro zabavno aplikacijo Stikeez: iTunes in Google Play.

Ne spreglejte