Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
5. 9. 2013,
13.07

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

seks spolnost

Četrtek, 5. 9. 2013, 13.07

8 let

Koga imate v postelji

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Je vaš partner med rjuhami kreativen, uporniški ali ukazovalen? Prepoznajte, koga imate med rjuhami, in ugotovite, kako med vama pričarati najboljšo kemijo.

Kreativci Kreativci imajo radi nove izzive, ljubijo eksperimentiranje in se najbolj od vsega bojijo, da se bo njihovo spolno življenje spremenilo v rutino. Partner, ki želi ostati v koraku z njimi, naj se ne brani uporabe seksualnih igračk, prevzemanja pobude in iskanja vedno novih seksualnih položajev, ki naj ne bodo omejeni samo na posteljo.

Uporniki Uporniki so zelo dovzetni za vse, kar ne spada v vsakdanjo spolnost, privlačijo jih pustolovščine, menjavanje spolnih partnerjev, seks v troje ali v javnosti in številne druge perverznosti, s katerimi se radi pohvalijo tudi svojim prijateljem. Njihov partner je nekdo, ki se ne bo ustrašil neobičajnih spolnih igric in predrznih erotičnih pripomočkov.

Odvetniki Čeprav imajo radi seks, obstaja kup pravil, ki jih odvetniki spoštujejo, če si želijo sproščeno uživati. Med drugim si nikoli ne privoščijo spolnega odnosa brez zaščite ali spolnega odnosa z neznanci, saj si ne želijo neprijetnih posledic, kot so nosečnost ali spolno prenosljive bolezni. Osvoji jih urejen partner z okusom za spodnje perilo, pri katerem točno vedo, kaj morajo početi, saj ne marajo izgubljati časa z raziskovanjem.

Intelektualci Seks je le eno njihovih interesnih področij, ki so ga podrobno preučili, natančno poznajo anatomijo telesa in erogene cone, zato lahko sebi in partnerju vedno pričarajo užitek. Radi imajo erotično literaturo, radi poglabljajo svoje seksualno znanje in izkušnje, enako radovednost pa pričakujejo od partnerja.

Športniki Športniki jemljejo spolne odnose kot bolj prefinjeno obliko rekreacije s poudarkom na doseganju užitka, zato so med rjuhami zelo živahni in vedno pripravljeni na osvajanje novih položajev. Z lahkoto seksajo kjerkoli, njihov partner pa mora imeti zavidljivo kondicijo, saj jim maratonske seanse veliko pomenijo.

Tantriki To so romantične duše, ki jih bolj kot seks in orgazem zanima počasno in dolgo ljubljenje, pri katerem se partnerja povežeta na vseh nivojih. Seks je zanje obred predajanja in sprejemanja, zato jih hitenje ne zanima, uživajo v postopnem odkrivanju užitka in se tudi po ljubljenju ne obrnejo stran od partnerja.

Altruisti Zanje je bolj kot njihov užitek pomemben užitek partnerja. Poznajo njegov zemljevid telesa in vse najbolj občutljive predele, storijo vse, da bi bil partner z njimi zadovoljen, predvsem pa nikoli ne uporabljajo izgovora, da jih boli glava, tudi če se v resnici ne počutijo dobro. Partner naj jih v zameno razvaja z romantičnimi večerjami ali čutnimi masažami.

Ne spreglejte