Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
8. 3. 2013,
7.54

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

dan žena partnerstvo

Petek, 8. 3. 2013, 7.54

5 let, 2 meseca

Kako se razvajati na dan žena?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
8. marec je mednarodni praznik žensk in spodobi se, da se takrat na svoje najdražje moški spomnijo s pozornostjo, nič pa ni narobe, če tudi same poskrbijo, da bo ta dan zanje nekaj posebnega.

Dan brez gospodinjskih opravil Privoščite si dan brez kuhanja, pranja perila, likanja in drugih gospodinjskih opravil, saj vendar ne bo konec sveta, če se stanovanje en dan ne bo bleščalo. Če to ni mogoče, si privoščite čistilko ali pa delo preprosto prepustite partnerju, ki vam bo na praznik žensk z veseljem ustregel. Namesto trobentic v lončku lahko prinese stvari iz trgovine, skuha večerjo in mimogrede še skoči po otroka v vrtec. In zvečer vas bo ves spočit pričakal v postelji ...

Pojdite ven s prijateljicami 8. marec je praznik žensk, zato ni prav nič čudnega, če si ga želite preživeti s prijateljicami. Ne gre toliko za to, da bi ženske slavile svojo ženskost, ampak za to, da pokramljajo druga z drugo, opravljajo svoje može, sosede in prijatelje, ki jih ta hip ni tukaj, si svetujejo, se tolažijo in se nasmejijo. Če kateri potem še ostane toliko energije, da prepleše noč, zakaj pa ne?

Šoping Šoping še ne pomeni nujno, da boste izpraznili svoj bančni račun, razen če srečate usodni in božjastno drag par čevljev, vedno pa si lahko privoščite malenkost, ki vam bo pobožala dušo. Lepo spodnje perilo, ki bo dragemu pognalo peno na usta, knjiga, ki ste jo že dolgo iskali, ali dišeča sveča, ki bo današnji večer naredila bolj romantičen – uresničite si svojo željo, saj je vaš dan.

Razvajajte se Zakaj ne bi danes svojemu telesu namenili nekaj več pozornosti in ga razvajali? Privoščite si obisk pri frizerju, pedikuro, masažo telesa, sproščanje v savni … Skratka nekaj, s čimer boste svojemu telesu sporočili, da ste mu hvaležni za njegov trud. Da bo bolj zabavno, se razvajajte skupaj s prijateljico.

Recite da moški pozornosti Če moški ne ve, kaj bi vam podaril za dan žena, ali če si ne želite spet šopka narcis, mu pomagajte in mu svetujte, s čim vas lahko razveseli. Ali ni lepše, če vam on kupi tisti kos perila, v katerem ste videti bolje od vsake misice? Konec koncev ste ga v njem nameravali zapeljati, ko se boste vrnili z večerje s prijateljicami ...

Ne spreglejte