Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 9. 2017,
14.49

Osveženo pred

7 let

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Natisni članek

PR članek

Ponedeljek, 18. 9. 2017, 14.49

7 let

Kako se bomo na ona-on.com parčkali v letu 2017?

Oglasno sporočilo

Na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com se je do zdaj veliko dogajalo, kako se bomo parčkali jeseni?

Ona-On | Foto:

Leto 2017 je bilo do zdaj zabavno in polno spoznavanja. Začetek leta so zaznamovali različni spoznavni dogodki za samske. Začeli smo ga z Največjim zmenkom na slepo v S-LOVE-niji, kjer se ni le parčkalo okoli tisoč samskih, ampak je svojo Bejbo iz neta predstavil tudi raper Nipke.

Na valentinovo smo se spoznavali na hitrih zmenkih in ob super izobraževalnih vsebinah, spomladi zmenkovali s kulturo na obisku gledališča in plesali ne le na plesnih tečajih za samske, ampak tudi na Največjem spoznavnem pikniku 5. Preveri, kako smo se imeli na spoznavnih dogodkih za samske.

Na največjem spoznavnem pikniku smo naredili dolg vlakec s kupidom Ljubom na čelu. | Foto: Na največjem spoznavnem pikniku smo naredili dolg vlakec s kupidom Ljubom na čelu.

Za nami dve ona-on poroki, čaka nas še ena

Zasebni stiki prek spleta so vse bolj v porastu, kar dokazuje vse več parov, ki se spoznajo prav na spletu. Vsako leto se od nas poslovi okoli tisoč parov, ki so se našli na portalu ona-on.com. In vsako leto je več parov, ki se tudi poročijo! Samo letos sta za nami že dve ona-on poroki!

Na že tretji Sanjski ona-on.com poroki 2017, ki je bila maja, sta usodni da dahnila zmagovalca natečaja Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com Monika in Borut.

Skoraj mesec dni kasneje, junija, sta svojo ljubezen okronala tudi Anja in Rok. Njuno poročno zgodbo si oglej tukaj. A ne le to – kmalu bomo s Tanjo in Danijelom začeli načrtovati že četrto Sanjsko ona-on.com poroko, ki bo maja prihodnje leto.

Izkoristi 20-odstotni popust na vse članarine ali brezplačno preizkusi!

Takšne zgodbe vedno zelo radi slišimo, še raje pa pomagamo samskim, da čim prej najdejo pravega partnerja ali partnerico zase. Zato smo zate pripravili popust na vse članarine – izkoristi 20 odstotkov popusta zdaj!

Še nisi na ona-on.com? Potem portal BREZPLAČNO PREIZKUSI tukaj.

Kje se lahko jeseni – poleg portala ona-on.com – še spoznavaš in zabavaš?

Na ona-on spoznavnih dogodkih za samske! Letošnjo jesen pripravljamo spoznavne dogodke za prav vse okuse – od plesnih tečajev do kulturnih druženj ob ogledu gledaliških predstav. Seveda jeseni brez martinovanja ne gre, pripravljamo pa še veliko dogodkov za samske, kjer se ne bomo le spoznavali, ampak tudi kaj naučili. 😉 Spremljajte seznam aktualnih dogodkov – zagotovo se najde kakšen za vas.

Največ samskih se uči plesati na ona-on plesnih tečajih za samske. | Foto: Največ samskih se uči plesati na ona-on plesnih tečajih za samske.

Se vidimo! 😉

Ne spreglejte