Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
22. 3. 2021,
10.00

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Pravni nasvet Pravni nasvet PR članek

Ponedeljek, 22. 3. 2021, 10.00

2 meseca, 2 tedna

Kako do pravne pomoči

Oglasno sporočilo

V tujini ni nič nenavadnega, da imajo ljudje svoje pravne svetovalce tudi za zasebne zadeve. Včasih je bilo kaj takega "rezervirano" samo za bogataše. A v današnjih dneh je potreba po pravnem nasvetu bistveno večja, še zdaleč ne samo med najbolj premožnimi. Žal pa se mnogi še vedno mučijo po nepotrebnem, ker ne vejo, kam bi se obrnili po pravni nasvet.

12 media, prvna pomoč | Foto:

Položajev, v katerih nam pravni nasvet prihrani denar, čas, živce in tekanje od enega urada do drugega, je veliko. Naj naštejemo samo nekaj najpogostejših:

  • kupovanje in prodaja nepremičnin, dedovanje,
  • izguba službe, čakanje na delo in drugi problemi v zvezi z delom,
  • prometni prekrški in nesreče,
  • ločitev (razveza) in delitev premoženja, skrbniški odnosi znotraj družine in
  • še bi lahko naštevali.

Seveda pa bi se bilo pametno posvetovati s pravnikom prav vsakič, preden podpišemo kakršnokoli pogodbo. V Sloveniji zaenkrat še zaostajamo za svetovnimi trendi. Mnogi se pritožujejo, da je težko priti do pravnega nasveta, kadar ga potrebuješ, veliko ljudi pa tudi še vedno misli, da je to zelo drago.

Pokličite za pravni nasvet po telefonu: 01 280 8000

Do pravnega nasveta po telefonu

Inovacija v slovenskem prostoru, storitev Pravnik na dlani, vam zdaj omogoča, da pokličete pravnika kar po telefonu. Zakaj pa ne? Nič več iskanja pravega odvetnika za vašo situacijo, nič več čakanja na termin in NIČ VEČ ZAPLETENIH POSTOPKOV. Pridobite pa tudi možnost izjemno nizke cene.

Storitev Pravnik na dlani združuje pravne strokovnjake z različnih področij, med drugim:

Vprašajte pravnika: 01 280 8000

Pravnik ali odvetnik?

Zlato pravilo je, da za vsak najmanjši spor ni treba na sodišče. Velik del pravnih težav rešimo že v 15-minutnem pogovoru, če se seveda obrnemo na pravo osebo. Izberite izkušene pravnike. Naj vam Pravnik na dlani vedno stoji ob strani.

NOVO: pravni nasveti po telefonu | Foto: NOVO: pravni nasveti po telefonu

Storitev je dobra, ker:

  • hitro pridete do pravnika, ko ga potrebujete,
  • takoj dobite svoje odgovore,
  • enostavno rešite težave, ki so vam prej kradle spanec,
  • je pravno svetovanje po telefonu dostopno vsakomur,
  • zagotavljamo strokovno svetovanje za različna pravna področja, ki jih lahko koristite kar iz udobja vašega doma.

Vprašajte pravnika: 01 280 8000

Pravnik na dlani je nova storitev, namenjena vsem tistim, ki smo že v marsikateri situaciji pomislili, kako lepo bi bilo, če bi poznali pravnika, ki bi nam povedal, kaj narediti. Kako do subvencije, kako se določi preživnina, kdo plača davek, kakšna mora biti pogodba ... Če se še tako trudimo, se vedno najde kakšna podrobnost, ki nas bega in nam povzroča sive lase.

Če tudi vi ne poznate pravnika, ki bi vam z nasveti pomagal iz življenjskih zagat, prisrčno dobrodošli pri nas! Poskrbeli bomo, da se boste lahko pogovorili z izkušenim strokovnjakom za vaše področje in da boste do svojih odgovorov prišli hitro in enostavno, kolikor bo le mogoče.

Pokličite 01 280 8000 in povejte kodo SIOL, s katero pridobite dodatnih 5 minut pogovora BREZPLAČNO ob zakupu 10 minut po promocijski ceni 19,90 €.


Naročnik oglasnega sporočila je 12Media.

Ne spreglejte