Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 3. 2013,
9.15

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

spolnost

Ponedeljek, 11. 3. 2013, 9.15

8 let

Kaj si moški želi od predigre?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Tako kot imajo ženske svojo idealno predstavo o predigri, jo imajo tudi moški. Bi rade vedele, kaj vzburja moške? Razkrivamo vam, kako se lotiti predigre.

Naj vas vidi Moški so vizualna bitja in vaš moški občuduje vaše telo, zato si ga želi videti. Vzburja ga, ko se slačite, včasih tudi oblačite, zato privoščite kdaj njegovim očem nekaj striptiza in mu pustite, da uživa, ko vas gleda. Še lepše mu bo, če bo luč prižgana tudi med ljubljenjem.

Poljubljajte ga strastno Ne poljubljajte se mehansko, temveč ga zapeljite s strastnimi poljubi, naj sodeluje celo vaše telo: privijte se k njemu, zgrabite ga za zadnjico, pobožajte mu obraz, skuštrajte lase. Moški obožuje, ko ženska s poljubi pove, o čem razmišlja.

Ljubkujte ga povsod Čeprav je jasno, kateri del moškega telesa si med predigro želi največ pozornosti, ni nič narobe, če ženska ljubeče obravnava celoto. Lahko začne z masažo in nadaljuje z domišljijo, medtem ko bo z dotikom preverjala, kako odzivno je njegovo telo.

Prevzemite vajeti Ženska, ki ve, kaj hoče v postelji, je preprosto seksi. Povejte ali pokažite mu, česa si želite od njega, vodite ga za roko, vodite celo njegovo telo. Zajahate ga, tukaj ste vi glavna in moškemu je to všeč, obnašajte se, kot da je njegovo premoženje vaše.

Govorite opolzko Prav tako kot moški žensko rad vidi med predigro, jo rad tudi sliši. Vzburja ga, ko mu ženska ukazuje, ko mu šepeta opolzke besede, s katerimi ga spodbuja, in ko ga moleduje, naj nadaljuje, karkoli že počne, ker je tako dobro. Če to podkrepi še s stokanjem, se mu od užitka zvrti v glavi.

Presenetite ga Nobena skrivnost ni, da so moški tisti, ki ponavadi dajo pobudo za seks in začnejo predigro, čeprav si pogosto želijo, da bi bili strastno zapeljani. To jim daje občutek, da so zaželeni in privlačni in da se jim ženska ne more upreti, kar jih vzburja samo po sebi. Ne oklevajte več, ko bo treba storiti prvi korak, saj si ga vaš moški želi prav toliko kot vi.

Ne spreglejte