Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
26. 8. 2013,
13.13

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

ljubimec seks spolnost

Ponedeljek, 26. 8. 2013, 13.13

8 let

Dobrega ljubimca spoznate po prvem seksu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Vsaka ženska ima svoj seznam, kaj naredi dobrega ljubimca, saj so okusi seveda različni, a skoraj vse se strinjajo glede nekaj ključnih podrobnosti, ki se jih opazi že pri prvem spolnem odnosu.

Posveti se oralnemu seksu Moški, ki ga oralni seks z žensko odbija, za večino žensk ne bo nikoli dober ljubimec, saj jih veliko ravno tako doseže orgazem. Ni treba, da je moški v tem do konca izkušen, tehniko se lahko popravi, vseeno pa ga mora imeti rad, saj tako ženski daje veliko več od orgazma – sporoča ji, da jo v celoti sprejema in si jo želi takšno, kot je.

Brez užaljenosti sprejema navodila Tudi v seksu je potrebno usklajevanje, da bi oba dosegala užitek in zadovoljstvo, najlažje partnerja to storita s sproščeno komunikacijo. Moški, ki se na ženske ukaze, kot so hitreje, nižje, počasneje, močneje in podobno, odziva z zamero, ni dober ljubimec, saj mu užaljeni ego to preprečuje. Ženska, ki naleti na nerazumevanje, se bo po vsej verjetnosti umaknila, ker si partnerja ne želi užaliti, kar jo sčasoma lahko pripelje tudi do tega, da orgazem in užitek v postelji preprosto zaigra.

Njen orgazem je pomemben Splošno znano je, da ženske potrebujejo več časa kot moški, da dosežejo orgazem, zato za dobrega ljubimca velja nepisano pravilo, da se najprej posveti ženski in njenemu užitku, šele nato sebi, ker ve, da mu bo zadovoljna partnerica trud z veseljem vračala. Ženska, ki ne čuti, da je njen užitek prav tako (ali pa še bolj) pomemben, spolnost hitro začne doživljati kot obveznost in zakonsko dolžnost, ne pa kot izraz partnerske ljubezni.

Njegovi komplimenti so iskreni Ženska točno ve, kdaj je moški kompliment iskren in kdaj je moškega zaneslo v dobrikanje, ker hoče le narediti dober vtis. Dober ljubimec zna pohvaliti, še več, v tem, kar pohvali, zna tudi iskreno uživati, zato se ženska počuti zaželeno in sprejeto.

Brez čustvenega umika Moški, ki po ljubljenju z žensko takoj zbeži iz postelje, ji obrne hrbet in zasmrči ali pa začne divje preverjati, kaj se dogaja na mobitelu, pač ni dober ljubimec, tudi če je prej poskrbel za njen orgazem. Zmedenost in čustveni umik sta obnašanje, ki ga ženska ne ceni, poleg tega pa ji vzbuja občutek, da je bila izkoriščena. Nihče ne pravi, da je po seksu obvezno dolgo stiskanje in šepetanje nežnosti na uho, lepo pa je, ko ljubimca še vedno ostaneta povezana, ne glede na to, ali nadaljujeta pogovor, si privoščita nekaj za pod zob ali pa si vsaj priznata, da se jima mudi in da bosta nežnost nadoknadila pozneje.

Ne spreglejte