Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
21. 12. 2015,
10.01

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Odkrivaj Slovenijo MasterCard silvestrovanje novo leto hribi advertorial

Ponedeljek, 21. 12. 2015, 10.01

2 meseca, 1 teden

Zaplešite v novo leto nad oblaki

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Kje boste letos zaplesali v novo leto? Praznično vzdušje ne kraljuje samo v mestih, ampak je zavladalo tudi na vrhovih, visoko nad oblaki. Pričakujejo vas številne gorske postojanke.

V kočah na nekaterih slovenskih vrhovih se že pripravljajo na najdaljšo noč v letu. Silvestrovanje v hribih, tudi če ni snega, je nekaj posebnega, saj je druženje visoko nad oblaki in mestno meglo bolj romantično.

Privoščite si silvestrovanje na Plaži na Krvavcu, v Planinskem domu pri Krnskih jezerih, pričakujejo vas na Domu pri Kofcah, na Govejku in na Komni.

Tudi na Primorskem bodo silvestrovali v hribih, in sicer na Sabotinu, kjer že pripravljajo silvestrski meni.

V novo leto lahko brez greha vstopite tudi na Voglu, kjer vas Žičnice Vogel vabijo na nepozabno silvestrovanje. Zadnja gondola v dolino odpelje ob 4. uri, organizirali pa bodo tudi avtobusni prevoz.

Avanturistično v novo leto

Za silvestrski nočni pohod je poskrbelo Planinsko društvo Atomske toplice Podčetrtek. 12. nočni zimski silvestrski pohod bo potekal po lahki neoznačeni zimski nočni poti in je primeren tudi za družine. Po obrobju Male Rudnice boste odšli do Term Olimia, kjer bo potekalo silvestrovanje na prostem.

Avanturisti se bodo dobro počutili v Logarski dolini, kjer bo pred hotelom Plesnik 31. decembra dopoldne potekala animacija z motornimi sanmi in minirafti. Po motoristični animaciji pa se boste lahko pogreli pred kaminom v hotelu Plesnik.

Sredi mrzlih in zasneženih zimskih dni ste za novo leto 2016 vabljeni tudi na Mariborsko Pohorje, kjer boste preživeli nepozabno praznovanje novega leta 2016. Presenetila vas bo čarovnija Pohorja, ki ponuja radosti sneženih pobočij, noro zabavo, koktejl sreče ter nepozabno silvestrovanje.

Ne spreglejte