Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
27. 10. 2017,
11.22

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča trgovina Ikona

Natisni članek

advertorial trgovina Ikona moda trendi

Petek, 27. 10. 2017, 11.22

2 meseca, 1 teden

Vrhunsko nakupovalno doživetje v srcu prestolnice

Vsebino omogoča trgovina Ikona

Si predstavljate, da bi na enem mestu doživeli vrhunsko nakupovalno izkušnjo, kot jo obljubljajo največje evropske prestolnice? Niso sanje, ampak nakupovalni raj v osrčju prestolnice.

Ikona | Foto:

Prestižne blagovne znamke v trgovini, kjer se vse sanje uresničijo. Ni več potrebno, da se za pravo modno nakupovalno pravljico odpeljete v tujino, vaše sanje so bliže, kot ste si predstavljali – v središču Ljubljane lahko v trgovini Ikona doživite pravi modni prestiž.

Razkrivamo vam raj za modne sladokusce

Na vrhunski lokaciji v središču Ljubljane je pravzaprav vse na dosegu roke, in ko boste na poti do svoje najljubše skodelice kave, vstopite v pravi raj za modne sladokusce. Trgovina Ikona skriva v sebi pravi modni zaklad in ponuja vse tisto, kar iščete za popolnoma nov, predvsem pa stilsko dovršen videz.

Prelistajte njihov najnovejši katalog in se prepustite pravemu modnemu navdihu.

Od glave do pet – naj se vaša modna igra začne

Vse prestižne modne znamke na enem mestu – to je priložnost, ki je ne smete zamuditi. Potopite se v omamnost visoke mode ter popestrite svojo garderobo z nečim novim in tistim kosom, ki bo v vas prebudil pravega modnega guruja ali največjo modno navdušenko.

V trgovini Ikona boste lahko izbirali najnovejše modne kose oblačil zanjo in zanj ter se oblekli kot prava zvezdnica z rdeče preproge ali kot pravi poznavalec ulične mode največjih svetovnih metropol.

Ikona | Foto:

Chiara Ferragni, Religion, Moschino Underwear, Kendal + Kylie, EA7 Emporio Armani, Scotch&Soda so samo nekatere zveneče blagovne znamke, ki krasijo butično trgovino Ikona.

Svoj novi stajling lahko v Ikoni odlično dopolnite tudi z obutvijo, modnimi dodatki ter široko paleto parfumov in kozmetike.

 

Pika na i vašemu novemu stajlingu so vrhunski čevlji in prefinjeni modni dodatki. | Foto: Pika na i vašemu novemu stajlingu so vrhunski čevlji in prefinjeni modni dodatki.

Čevlji, ki vam bi jih zavidala tudi Pepelka. | Foto: Čevlji, ki vam bi jih zavidala tudi Pepelka.

Več kot le vrhunska modna trgovina

Pri Ikoni želijo olajšati nakupe svojim zadovoljnim strankam, pa ne samo z izbrano ponudbo najbolj priljubljenih blagovnih znamk, ampak tudi s posebno storitvijo, ki so se je do zdaj razveselile že številne stranke.

Pri nakupovanju vaših novih oblačil, obutve in modnih dodatkov vam lahko pomaga strokovno podkovani personal shopper, ki bo skupaj z vašimi željami pomagal sestaviti popoln stajling. In ker pri uspešnem videzu štejejo prav detajli, vam bo personal shopper pomagal tudi pri tem – od najmanjšega detajla do zadnje kapljice parfuma.

Za vsakdan ali za v službo - kakšen slog vam je bliže? | Foto: Za vsakdan ali za v službo - kakšen slog vam je bliže?

Šik in v koraku z zadnjimi modnimi trendi. | Foto: Šik in v koraku z zadnjimi modnimi trendi. Kadar ste v dvomih, kaj podariti ljubljeni osebi, je Ikona Art Perfumery, nedvomno najboljša izbira. Izbirate lahko med ekskluzivnimi znamkami dišav in kozmetike. | Foto: Kadar ste v dvomih, kaj podariti ljubljeni osebi, je Ikona Art Perfumery, nedvomno najboljša izbira. Izbirate lahko med ekskluzivnimi znamkami dišav in kozmetike.

Za v službo, za na kavico ali za posebno priložnost?

Ikona je prava izbira za najrazličnejše modne pustolovščine. V njej boste nedvomno našli tisti pravi modni navdih, ne glede na svoj modni slog ali priložnost, za katero potrebujete nova oblačila.

Ikona | Foto:

Sprehodite se do središča mesta, nasproti mestne hiše, vstopite v trgovino Ikona in se prepustite pravi modni nakupovalni mrzlici, lahko pa tudi pogledate njihovo spletno stran in se potopitev v spletno nakupovanje. Preverite tudi njihovo stalno outlet ponudbo.

Poiščite svoj slog v trgovini Ikona! Nakupovanje še nikoli ni bilo tako preprosto!

Ne spreglejte