SiolNET. Trendi Moda
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Si želite hitro shujšati?

 | Foto:
Oglasno sporočilo

So se vam med prazniki nabrale odvečne maščobe okoli trebuha, nimate časa za vadbo, iščete način za hitro izgubo maščob? Potem morate obvezno prebrati tole …

Poslovite se od odvečnih centimetrov, ki so se vam nabrali v prazničnem času. Predstavljamo vam skrivno orožje, s katerim vam bo to uspelo, kot bi mignil, ne da bi mignili! Naj vam po praznikih ostanejo samo lepi spomini.
Znanstveniki z Univerze v Padovi so odkrili sestavino, ki dokazano topi podkožne maščobe pri ženskah in moških s povečanim maščobnim obsegom na področju stegen, bokov, zadnjice in trebuha. Na podlagi raziskave je nastala revolucionarna krema za oblikovanje postave, ki je prva na trgu s to sestavo. In prav ta krema vam bo pomagala, da po praznikih izgubite neželene maščobne obloge.

 | Foto:

Preizkusite kremo Intheline, ki vam bo stopila maščobe okoli trebuha, na stegnih in zadnjici.

Za katero sestavino gre?

Gliciretinska kislina – naravni topilec maščob

Raziskovalci so preizkušali različne sestavine in njihove učinke na sestavo podkožnih maščob in nazadnje ugotovili, da od vseh sestavin krem za hujšanje zgolj gliciretinska kislina dokazano občutno zmanjšuje obseg maščob v podkožju. Gliciretinska kislina, ki je glavna aktivna sestavina golostebelnega korena ali strokovno Licorice, zavira delovanje hormona kortizola, ki je odgovoren za kopičenje maščob na problematičnih predelih, kot so stegna, trebuh, boki in zadnjica. To pomeni, da krema, ki vsebuje gliciretinsko kislino, s topično uporabo uspešno pomaga pri izgubi centimetrov na teh področjih.

Začnite takoj in končno izpolnite novoletno zaobljubo, ki ste jo sprejeli že pred leti. Začnite leto 2017 vitkejši in bolj samozavestni!

Kako mi bo krema pomagala izgubiti maščobe?

Njeno delovanje je potrjeno z znanstveno raziskavo. V raziskavi, ki je bila izvedena na Univerzi v Padovi, je sodelovalo osemnajst žensk, starih od 20 do 33 let z normalnim ITM (indeksom telesne mase). Devet udeleženk je ob nespremenjeni prehrani na enem stegnu uporabljalo kremo z 2,5-odstotno gliciretinsko kislino, devet pa kremo z vsemi pomožnimi sestavinami, a brez gliciretinske kisline. Pri zadnjih po preteku enega meseca ni bilo nobenih sprememb v obsegu na nobenem izmed stegen, medtem ko je bila pri udeleženkah, ki so uporabljale kremo z gliciretinsko kislino, razlika občutna. Na podlagi rezultatov znanstveniki sklepajo, da so učinki kreme še intenzivnejši pri osebah s povečanim indeksom telesne mase in pri starejših osebah, kjer so hormonska neravnovesja še intenzivnejša.

V primerjavi z drugimi kremami za hujšanje, ki so na voljo na tržišču, ima InTheLine edinstveno sestavo. Je edina krema, ki vsebuje gliciretinsko kislino, hkrati pa ne vsebuje kofeina, pogoste glavne sestavine večine krem, ki dejansko zvišuje ravni kortizola, kar ima lahko pri hujšanju nasprotni učinek od želenega. Večina drugih krem zgolj površinsko izboljša videz kože, Intheline pa deluje v podkožju in ima več kot zgolj estetske učinke. Zaradi njene koncentrirane sestave in dobre mazljivosti je porabimo manj. Pomožne sestavine, kot so rhodiola in izvlečki citrusov, ter naravni hranilni olji sončnic in cipres pa pomagajo koži, da maksimalno absorbira aktivno sestavino licorice, zavirajo delovanje hormona kortizola, pospešujejo mikrocirkulacijo, preprečujejo izparevanje vlage iz kože in jo naredijo gladko, napeto in dišečo.

 | Foto:

Prednosti kreme Intheline.

Zaradi edinstvene sestave je krema Intheline primerna za ženske in moške vseh starosti. Še zlasti pa so z njenimi učinki zadovoljne ženske v menopavzi, pri katerih je kopičenje maščobnih oblog na problematičnih področjih povezano predvsem z neravnovesji hormona kortizola, elastičnost kože pa je zaradi manjše proizvodnje kolagena manjša. Aktivne sestavine zavirajo prekomerno tvorjenje kortizola in učvrstijo kožo, zato so učinki kreme pri teh posameznicah najbolj vidni.

Kakšne rezultate lahko pričakujem in v kolikšnem času?

Boljše od pričakovanih in vidne že v dveh tednih!

Uporabnice, udeležene v raziskavi, so kremo z aktivno sestavino uporabljale le enkrat dnevno, zgolj mesec dni in v majhnih količinah, pri tem pa dosegle vidne rezultate. Uporabnicam kreme Intheline zato za še boljše rezultate priporočamo nanos kreme dvakrat dnevno, saj bodo rezultati še hitreje opazni! Ena tuba zadostuje za približno mesec dni vsakodnevne uporabe, za resnično opazne in dolgotrajne rezultate pa se priporoča redna uporaba.

 | Foto:

Prvi rezultati uporabe so vidni že v dveh tednih!

Uporabljajo jo tudi znane Slovenke!

Učinkovito delovanje kreme lahko potrdijo številne znane Slovenke, ki so preizkusile kremo Intheline in z njo dosegle vidne rezultate. Med njimi so Danica Lovenjak, novinarka in radijska voditeljica Jerca Zupan, voditeljica Manja Plešnar, voditeljica in manekenka Tjaša Jerala Kokalj, manekenke Daša Podržaj, Anamarija Avbelj, Patricia Peklar in Eva Pakiž ter fotomodel Anja Jenko, ki so z uporabo kreme skupaj izgubile več kot 45 centimetrov.

Daša Podržaj poroča: "Nad kremo sem navdušena, saj sem izgubila kar osem centimetrov, hkrati pa je moja koža lepo napeta in brez celulita."

Jerica Zupan lahko zdaj končno nosi oblačila, ki razkrivajo malo več: "Takole se manjša moj trebušček. Prej ga nisem upala pokazati, zdaj ga že lahko," pravi.

Tudi Danica Lovenjak je navdušena nad hitrimi in vidnimi rezultati: "V enem mesecu sem na nogah in okoli pasu izgubila tri centimetre. Nadvse sem zadovoljna!"

 | Foto:

Slovenske estradnice so navdušene nad kremo.

Krema Intheline je pomagala izgubiti neželene centimetre že več kot tri tisoč Slovencem in Slovenkam. Prepričala je celo največje skeptike. Predlagamo, da kremo poskusite tudi vi, saj preverjeno deluje. Polepšajte si praznike in obdarite sebe – edino osebo, s katero boste zanesljivo preživeli vse svoje življenje.

Če želite naročiti kremo Intheline, pohitite, saj so zaloge za slovenski trg omejene!

Glede na to, koliko centimetrov želite izgubiti, priporočamo enega izmed treh paketov po posebnih, promocijskih cenah:
-    od enega do štirih centimetrov – enomesečni tretma,
-    do šest centimetrov – dvomesečni tretma z 10-odstotnim popustom,
-    več kot šest centimetrov – trimesečni tretma s 15-odstotnim popustom in DARILOM (hlače ali pas za oblikovanje postave).

POSEBNA PONUDBA:

Samo v januarju smo pripravili posebne popuste na komplete za hujšanje – ekskluzivne znižane cene za pas in hlače za oblikovanje postave, ki še izboljšajo rezultate kreme. Ob nakupu enomesečnega tretmaja so vam hlače in pas na voljo po akcijski ceni, ob nakupu trimesečnega tretmaja pa vam samo januarja pas ali hlače za oblikovanje postave podarimo.

 | Foto:

Za še boljše rezultate se priporoča uporaba hlač ali pasu za oblikovanje postave. Ob nakupu treh krem Intheline lahko hlače ali pas za oblikovanje postave dobite brezplačno!

NAROČILA

NOVO – TELEFONSKO NAROČANJE: Kremo Intheline lahko naročite tudi po telefonu na številki 070 204 205. Za naročilo lahko pošljete tudi SMS s svojimi podatki za dostavo.

Priporočamo: Izkoristite ugodnost in pohitite z naročilom, saj so zaloge za Slovenijo omejene.

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin