Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 11. 2015,
10.43

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Vichy puder koža

Ponedeljek, 9. 11. 2015, 10.43

4 leta, 6 mesecev

Puder, ki spreminja življenja!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Koža nas učinkovito brani pred škodljivimi zunanjimi vplivi in je neposredni odraz našega zdravja, zato se ljudje zaradi manjših ali večjih kožnih nepravilnosti pogosto v svoji koži počutijo slabo.

Tekoči korektivni puder Vichy DERMABLEND zagotavlja hitro in popolno prekrivanje večjih kožnih sprememb, odlikuje ga posebna tehnologija visokega prekrivanja in je zato primeren tudi za profesionalen make-up. V mesecu novembru poleg nakupa izbranega pudra Vichy prejmete tudi čopič za profesionalen nanos pudra in rezultat ličenja.

Tudi manjše kožne spremembe in nepravilnosti lahko poslabšajo sliko, ki jo imajo drugi o nas in so lahko razlog za čustveno nelagodje v odnosu do drugih ljudi. Rdečica, podočnjaki, neenakomeren ten in druge nepravilnosti dnevno prizadenejo več kot polovico žensk. V primeru manjših ali večjih kožnih nepravilnosti, kot so angiomi, kuperoza, rdečica, nepravilna pigmentacija, pooperativne kožne spremembe, podočnjaki in akne, se ženske znajdejo tudi v psihični stiski in nekatere izmed navedenih težav dojemajo kot resnično estetsko pomanjkljivost. Poslanstvo Laboratorijev Vichy je s korektivnim pudrom Dermablend izboljšati kakovost življenja ljudi, ki trpijo zaradi različnih kožnih nepravilnosti. Korektivni puder Dermablend zato odlikuje ekskluzivna tehnologija ličenja z visoko močjo prekrivanja in je namenjen ljudem z manjšimi (akne, hiperpigmentacija) in večjimi nepravilnostmi na koži (vitiligo, angiomi, pooperativne lezije).

Formula korektivnega pudra Dermablend je odporna na prekomerno izločanje sebuma, potenje in zagotavlja 16-urno prekrivanje. Mineralni filter SPF 35 zagotavlja zaščito pred sončnimi žarki, saj lahko žarki UV nekatere kožne nepravilnosti povzročijo oziroma še poslabšajo (hiperpigmentacija, akne, rane, rdečica). Lahka tekstura izdelka zagotavlja občutek gole kože in 24-urno hidratacijo.

Odkrijte svojo idealno polt s pudri znamke Vichy

Za optimalen rezultat ličenja je pomembno, da je puder prilagojen potrebam kože. Vichy je zato ustvaril linije pudrov, ki odgovarjajo različnim potrebam in starosti kože. • NORMADERM TEINT tekoči puder za mastno kožo, nagnjeno k nepravilnostim, zagotavlja čist, matiran in enakomeren videz z učinkom čiste kože. Kože ne izsuši in poskrbi za enakomerno polt, ne da bi zamašil pore. • TEINT IDEAL linijo sestavljajo štirje izdelki: sijajni tekoči puder za normalno do mešano kožo, kremni puder za suho kožo, kompaktni puder za vse tipe kože in bronzer v prahu. Sijajni tekoči in kremni pudri vsebujejo tehnologijo tekoče svetlobe in zagotavljajo sijočo polt. • LIFTACTIV FLEXITEINT tekoči puder proti gubam predstavlja novo generacijo pudrov z učinkom liftinga za sijočo kožo. Gube se v trenutku vidno napnejo, polt pa je enakomerna in sveža.

*Neobvezujoča, priporočena cena (Trgovec ima pravico, da kadarkoli neodvisno in samostojno spremeni svoje maloprodajne cene v skladu s svojo cenovno politiko.)

Ne spreglejte