Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
23. 3. 2017,
11.05

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča C Automobil Import

Natisni članek

advertorial Novi Citroën C3 modni slog

Četrtek, 23. 3. 2017, 11.05

2 meseca

Prava modna muza: dva stajlinga za popoln večerni pobeg

Vsebino omogoča C Automobil Import

Imamo štiri finaliste velike modne nagradne igre. Sestavili ste svoje najljubše kombinacije novega Citroëna C3, mi pa razkrivamo stajlinge, ki se jim najbolj podajo. Danes začnemo s prvima dvema, v prihodnjih dneh pa razkrivamo še dva. Kdo bo na koncu dobil šoping v Sportini v vrednosti 200 evrov?

C3 | Foto:

Novi Citroën C3 je to pomlad poskrbel za pravo modno revolucijo. Predstavlja tisto modno ikono, ki bo na vsakem koraku oziroma cestnem ovinku dopolnjevala vaš modni slog. Ali pa ga bo celo narekovala in tako vaše modne pobege spremenila v pravo stilsko preobrazbo.

Dva nova Citroëna C3 za dve večerni priložnosti za uspeh

Naši prvi dve finalistki nagradne igre, v kateri smo vas pozvali, da si sestavite svoj najljubši Citroën C3, sta Lucija Kunčič, ki se je odločila za belo različico modnega malčka, in Lori Rupena, ki se bolje počutil ob elegantnejši črnini.

Predlog za super outfit je sestavila blogerka Eva Ahačevčič, ki svoje modne zapise redno objavlja na spletni strani Love, Eva.

Športno-elegantna belina za spomladanski pobeg

V mesto ali na dolgo vožnjo proti morju ali Krasu. Tako si predstavljamo popoln dan z novim Citroënom C3 v podobi naše bralke Lucije Kunčič in s stajlingom, ki ga je predlagala Eva.

C3 stajling | Foto: Jakna Pull&Bear, krilo Markus Lupfer, majica Ann Demeulemeester, čevlji Stradivarius, torba Zara, ogrlica Oscar de la Renta

Citroën C3 se izvrstno znajde med vsakodnevnimi opravki prave modne navdušenke. Je kot ustvarjen za prave dame po srcu, ki morajo zaradi dnevnih obveznosti petke postaviti v kot, a se pri tem nikakor ne ločijo od damskega plisiranega krila. Vešče kombiniranja so pripravljene na mešanje stilov, napisov in cvetličnih motivov, tako nekako kot njihov jekleni konjiček, ki vsaki posameznici dovoljuje personalizirano pristopati k lepotičenju.

Usodna kombinacija za naelektreno večerno avanturo

Lori Rupena je z izbiro barvnih kombinacij na svojem novem Citroënu C3 Evo navdihnila za drznejši večerni stajling, ki je popoln za dolgo vročo poletno noč. V dvoje ali v družbi najboljših prijateljic: v takšni kombinaciji se boste počutili kot kakšna hollywoodska zvezda.

C3 stajling | Foto:

Kombinezon Roland Mouret, sandali Prada, torba Oscar de la Renta, zapestnica Jennifer Fisher, šminka YSL

Za večerne priložnosti lastnica Citroëna C3 prisega na nesporno eleganco v stilu latino dive. Obline poudari v zapeljivem kombinezonu, zapovedi klasične elegance pa prekrši z izborom drznejših modnih dodatkov. Aplicirano cvetje na torbici, rockersko opasani sandali, uporniška zapestnica na golih rokah in usodno privlačna rdeča šminka na ustnicah so drobni detajli, ki popestrijo monokromatski videz in se povsem skladajo s stilom črnega Citroëna C3 z vpadljivimi rdečimi okraski. Nemogoče je, da bi vas kdo spregledal!

Novi Citroën C3 bo nekoga odpeljal na sanjski šoping

Novi Citroën C3 že nestrpno čaka, da bo lahko enega srečneža od štirih finalistov odpeljal na sanjski šoping v Sportino. Tam bomo tudi mi, da bomo popolno razvajanje v slogu zabavnega romantičnega filma tudi posneli.

Vas navdušuje modno stiliranje? Preizkusite svojo modno žilico in sestavite novega Citroëna C3 po svojem okusu.

Ne spreglejte