Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
15. 12. 2017,
13.24

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Špas teater PR članek

Petek, 15. 12. 2017, 13.24

6 let, 4 mesece

Vstopnice Špas teatra

Popolno darilo in smeha obilo

Oglasno sporočilo

Popolno darilo ima posebno moč – takoj prižge iskrice v očeh tistih, ki so ga prejeli. S komedijo Špas teatra, ki jo vaš obdarovanec lahko izbere sam, boste podarili ’tisto nekaj več’: pravo stvar!, veselje, dobro voljo, sproščenost, radost in smeh. Ni lepšega in vrednejšega darila od tega!

Spas teater | Foto:

Vstopnice lahko posamezniki ali podjetja za svoje obdarovance kupite kot:

Posebna ugodnost: Ob nakupu 10 darilnih vstopnic, vam 1 podarimo (10 plačaš + 1 gratis)

Posebna ugodnost: do 23.12. vam ob nakupu dodamo 25% vrednosti

  • VSTOPNICA ZA IZBRANE PREDSTAVE V JANUARJU

Spas teater | Foto:

POPOLNO DARILO IN SMEHA OBILO!

Dekliščina – sexy komedija z vročim zapletom in ognjemetom, ki bi jo morala videti vsaka ženska. Moški pa tudi, za nova spoznanja!Dan norosti – komedija, kjer se izkaže, da smo vsi nori, le tisti niso, za katere mislimo, da so!Moška copata – velika uspešnica, ki moškim dvigne samozavest, ženske pa pocrklja!Alpska saga – vseslovenska žurka, kot se za narod na sončni strani Alp tudi zagre!Moški so z Marsa, ženske so z Venere – z najboljšim terapevtom Denisom Avdićem na čelu.Matilda počak’! – dokazuje, da kopriva nikoli ne pozebe.Brade – odlična komedija treh izvrstnih stand up komikov, trenutno na svetovni turneji po Sloveniji!

  Špas teater | Foto:

Nakup darilnega programa Špas teatra je enostaven in hiter:→ na spasteater.si,→ na blagajni Špas teatra v Mengšu (samo tu lahko uveljavljate vse ugodnosti)→ na prodajnih mestih Eventim (vstopnice za redne predstave in darilni bon)→ Darilno vstopnico lahko kupite tudi v Državnih založbah (DZS) in Kompas poslovalnicah, lokacije→ Špasno kartico kupite na prodajnih mestih Selectbox (nakupovalni centri) ali enostavneje naročite kartico iz domačega fotelja.

Veseli december naj bo poln smeha – in zato popoln!

Špas teater | Foto:

Dobrodošli v našem gledališču že 20 let!

Ne spreglejte