Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Deja Crnović

Četrtek,
19. 5. 2011,
9.11

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

rokomet

Četrtek, 19. 5. 2011, 9.11

8 let

"Gaudi me takoj spomni na Barcelono."

Deja Crnović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Andrea Lekić, rokometašica Krima, ki bo kmalu najboljši slovenski klub zamenjala za madžarski Györi, o najljubši glasbi in obiskovanju savn s prijateljicami.

Po štirih sezonah pri Krimu odhajate na Madžarsko. Kaj v Ljubljani boste najbolj pogrešali na Madžarskem? Pogrešala bom neverjetno veliko prijetnih ljudi. Prijatelje. Nepozabne dneve in večere, ki smo jih preživeli skupaj. Pogrešala bom odlično okolje, ki je prava milina za športnikovo življenje. Pogrešala bom navijače, ki spoštujejo športnike. Pogrešala bom Ljubljano, Ljubljanico, Slovenijo in njene lepote. Ali vam ob natrpanem urniku ostane tudi kaj časa za zabavo? Kako se najraje sprostite? Med ligo prvakinj je težko najti čas za zabavo. V štirih letih sem spoznala veliko dobrih prijateljev, s katerimi sem delila natrpan urnik. Z njimi sem delila tiste trenutke, urice prostega časa ob kavah, sprehodih, kinu. V Ljubljani pa sem veliko časa preživljala v savnah s prijateljicami. Punce so mi predstavile neko novo kulturo zame, ker tega prej nisem veliko prakticirala. Slovenija pa je polna izjemnih wellness centrov, od katerih sem postala kar odvisna. Kakšno glasbo najraje poslušate? Najraje jugo glasbo, sicer pa vse. Od italijanske do r'n'b. Tudi slovensko kdaj pa kdaj. Se popolnoma prilagodim.

Kateri koncert ste si nazadnje ogledali? Koncert Ivane Selakov, pred tem pa sem bila še na koncertu skupine Crvena Jabuka.

Katero knjigo ste nazadnje prebrali? Zelo zanimivo knjigo z naslovom Pot miroljubnega bojevnika, Dana Millmana. V slovenščini, seveda.

Zahajate v kino ali gledališče? Kateri film/predstavo ste si nazadnje ogledali in kakšni so bili vaši vtisi? Joj, v gledališču nisem bila že leta. V kino pa hodim kar pogosto. Nazadnje sem si ogledala srbski film Montevideo. Film o nogometu, ki je name naredil poseben vtis.

Kdo je vaš najljubši umetnik ali umetnica? Gaudi, ker me takoj spomni na Barcelono.

Ne spreglejte