Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
26. 10. 2018,
8.33

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek HOFER Selekcija

Petek, 26. 10. 2018, 8.33

5 let, 6 mesecev

Želite preživeti večer v družbi Nuške Drašček?

Oglasno sporočilo

Nuška Drašček, ambasadorka nove linije slovenskih izbranih vin in penin HOFERjeve znamke Selekcija vas vabi na ekskluzivno druženje in v čarobni svet slovenskih vinorodnih dežel. Če si želite preživeti večer z Nuško Drašček in uživati ob okušanju izbranih vin nove HOFERjeve linije Selekcija, odgovorite na nagradno vprašanje.

selekcija hofer | Foto: Kaj je lepšega od okušanja izbranih slovenskih vin ob kulinarični spremljavi in odlični glasbi ter druženju z Nuško Drašček?

Mogoče boste ravno vi eden izmed srečnežev, ki mu bo Nuška razkrila svoje najbolj zanimive trenutke igrivosti, drznosti in slavja ter zapela svoje izbrane pesmi. Ob tem pa boste odkrili še marsikatero zanimivost o slovenskih vinorodnih deželah in številne nasvete, tudi kako izbrati ustrezno vino za vaše izbrane trenutke - za sproščena druženja, družabne večere ali trenutke drznosti.

Sodelujte v nagradni igri in preživite večer z Nuško Drašček

selekcija hofer | Foto:

Selekcija, izbrana slovenska vina za izbrane trenutke

Selekcija je nova HOFERjeva linija skrbno izbranih vin in penin odlične kakovosti slovenskega porekla, ustvarjena v sodelovanju s priznanimi in predanimi slovenskimi vinarji. Selekcija Primorska je ustvarjena v sodelovanju z vinsko kletjo Vinakoper in kletjo Goriška Brda, Selekcija Posavje v sodelovanju s kletjo Zajc, Selekcija Podravje s kletjo Puklavec Family, penine in hugo iz vinorodnega okoliša Radgonskih goric pa ustvarjene v sodelovanju s kletjo Radgonske gorice. Slovenska vina po fer ceni v vseh HOFERjevih trgovinah.

Več na www.selekcija.si.

Ne spreglejte