Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
24. 2. 2019,
15.13

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

poslanec Darij Krajčič PR članek sendvič

Nedelja, 24. 2. 2019, 15.13

5 let, 1 mesec

Po poslancu s sendvičem – sendvič Poslanc

Oglasno sporočilo

Na mednarodno odmevno afero ''Sendvič", zaradi katere je odstopil poslanec Darij Krajčič, se je velenjsko podjetje odzvalo na hudomušen način: s sendvičem Poslanc, ki so mu namenili dobrodelno poslanstvo. S tem so ljudstvu ponudili okusno in koristno alternativo za "neokusno" dejanje enega od njihovih izbrancev.

Poslanec sendvič | Foto:

Sendvič so sestavili iz tradicionalnih sestavin in ustvarili prvi pravi ljudski sendvič. Kruhu so dodani zaseka, savinjski želodec in vložena paprika.

90 Poslancev, "od ljudstva izbranih in poslanih sendvičev", so iz Sendvičarne brezplačno poslali posameznikom v stiski in s tem poskrbeli, "da sendvič tokrat pristane v pravih rokah".

Naslednja serija 90 Poslancev pa bo od vključno te srede, 27. februarja 2019, na voljo tudi obiskovalcem njihovih prodajaln v Velenju, Celju in Domžalah. Za Poslanca bodo lahko odmerili znesek po svoji izbiri, celoten izkupiček pa bo prav tako namenjen izbrani dobrodelni instituciji.

"Veliko nam je do tega, da malico dobijo vsi, ki jo potrebujejo. Socialna stiska ni nekaj, kar se dogaja nekje daleč. Dogaja se danes, dogaja se okoli nas, zato si prizadevamo pomagati, kjer in komur lahko," še dodajajo v Sendvičarni.

Več o sestavi in poslanstvu Poslanca si lahko preberete na njihovi Facebook strani ali na Instagramu.

Naročnik oglasne vsebine je PRISTOP MEDIA, D. O. O.

Ne spreglejte