Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
27. 12. 2016,
9.44

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

vroča čokolada Chocomar vroča čokolada Chocomar

Torek, 27. 12. 2016, 9.44

6 let, 6 mesecev

Občutite toplino in objem sladkosti ...

Oglasno sporočilo

... najboljša kakavova zrna se spojijo z izbranimi aromami in tvorijo izjemna gastronomska doživetja ... to je vroča čokolada Chocomar, ki vas popelje v vrtinec doživetij.

Skrivnostne in žametne, kremaste in goste, vroče čokolade Chocomar. Za vse okuse.

Izbirate lahko med tremi ekskluzivnimi vročimi čokoladami, ki zadovoljijo brbončice še tako zahtevnega gurmana:

BLUE MOON: Vroča čokolada z okusom slastnih gozdnih sadežev, igrive modre barve. Srkaj od srca. | Foto: BLUE MOON: Vroča čokolada z okusom slastnih gozdnih sadežev, igrive modre barve. Srkaj od srca.

BELA: Kremasta in gosta vroča čokolada z okusom bele čokolade. Ljubezen na prvi okus. | Foto: BELA: Kremasta in gosta vroča čokolada z okusom bele čokolade. Ljubezen na prvi okus.

TEMNA: Nekateri so za vročo...Skrivnostna in žametna vroča čokolada. | Foto: TEMNA: Nekateri so za vročo...Skrivnostna in žametna vroča čokolada.

Vroče čokolade Chocomar so odličen slovenski proizvod. Na voljo so v bolje založenih trgovinah Mercator, Spar in Tuš.

Več informacij lahko dobite na www.chocomar.si. Tam izveste tudi vse o nagradni igri Vroči čokoladni pogon in se potegujete za privlačne nagrade: električno rolko Robbo in paketke vroče čokolade Chocomar. Pridružite se nam na  Facebook strani Chocomar, kjer lahko spremljate tudi druge nagradne igre, novosti in atraktivne recepte za postrežbo.

Ponavadi si predstavljamo srkanje vroče čokolade ob toplem kaminu, na kavču, zaviti v mehko odejo. Ta občutek si s Chocomarjem zlahka pričaramo kjerkoli, saj nam pitje vroče čokolade segreje dušo in srce. Izkoristite torej hladne zimske dni za uživanje ob vroči čokoladi.

Ne spreglejte